reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@annemarie mam pytanko, mam schizę przez to że na za duże endo dawali Ci zarodki... Byłam dziś na podglądzie dzis jest 11dc i endo prawie 11. Transfer ma być w piatek i zastanawiam się czy nie za bardzo mi ono urośnie skoro biorę 4 dziennie estrofemy! Jakie moze być maxymanlne endo do transferu ? Ty na pewno masz to obcykane ;)
U mnie w klinice 11-14 mm do transferu.Jesli dostajesz juz prg to duzo juz nie urosnie.Spokojnie😀

Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .
Co to znaczy ze macica wyglada naprawde dobrze?🤔

Szkoda, że u was te betki takie niekorzystne :(

Ja tu licze tylo na dobre wieści !!

I nie ma poddawania się tylko spinamy tyłki!!

Trzymać kciuki by doktorek mnie nie zbył na grudzień :) Mam szczęście do takich rzeczy.
Niedrożny prawy jajowód i co? Albo brak owulki, albo owulka piękna z prawej z kilkoma pęcherzykami a z lewej to raaaaz na ruski rok. Nawet 5 pęcherzyków mi nie pomogło i super plemniki :baffled:😅😅 Także naturalnie to sobie mogę chwasty wyrywać.

Napiszę wieczorem pewnie co i jak ;) Zanim wróce to bedzie 20 godzina :confused2::confused2:

Trzymam kciuki za przyszłe betki !! :)

reklama
Tzn że tak kusi, że wacuć się podnosi w ciągu 30 sekund 😂😂😂

A tak serio :)
Pewnie chodzi o grubość endo i śluz :)
Ja taka bylam zestresowana ze nawet nie zadałam pytania o co chodzi . Jestem ogolnie załamana 3 tranfer i pewnie nic z tego . Mamy jeszcze 6 blastyn zamrożonych ale to wszystko tyle kosztuje stresu i pieniędzy ze chwilami mam dosc wszystkiego.

Do góry