reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tez jakoś inaczej :-) u mnie bierze się 2x1 dopochwowo a jak mało rosło to miałam 3x1. Zobaczymy co wymyślą na dwa ostatnie człowieki :-)trzymam kciuki pewnie koło 14dc będziesz miała transfer:-)?
Edit: 14 lipca
No ja zawsze mialam 3 razy estrofem to m teraz dolozyl. Niiieeee 12 dc podgladanie endo i zawsze jakos za tydzien mi dopiero dokladal progesteron i dopiero transfer...

1593586837783.jpeg

Tak wyglada moja mapka przez niego rozpisana ;) Nie wiem czy ie cos rozczytacie ;)

Zobacz załącznik 1141748

Tak wyglada moja mapka przez niego rozpisana ;) Nie wiem czy ie cos rozczytacie ;)
czyli 9 lipca mam muwyslas sms z wynikiem z histo, 3 dzien cyklu estrofem 1-1-2, E2 i P to bardanie proesteronu iestriadolu, od 12 dc do 17 dc wizyta tj podgladanie endo ja sie umowilam juz na 9 lipca i to bedzie 12 dc i dopiero potem mi dolozy progesteron na 5 dni przed transferem ta data 26 - wtedy mi robil scrating i kazal wziac 2 tabletki summamedu

reklama
Do góry