bazylia128
Fanka BB :)
no uczeopilam sie Ja mam dzisiaj 4 dc a estrofem mialam brac od 3 dc. 4 tabletki dziennie. i 3 dc mialam zrobic badanie progesteronu i estriadolu. pozniej to samo 12 dc badanie progesteronu i estriadolu i wizyta i wtedy mam tez wynik z histpatologii no i wiadomo na 5 dni jak endo bedzie dobre progesteron i podanie blastki Zaluje ze mam tylko jedna - zawsze ylam przeciwnikiem podawanaiu 2 ale teraz chyba bym to przemyslala... a ty opowiadaja jak to u ciebie wyglada?a ta z tym transferem. Uspokój się już. Pewnie wyjęłąś słowa z kontekstu. Dzoewczyna mówiła na bank zebys sie opanowała i uważała bo masz transfer i tyle Ja jestem w 4 dc na estrofemie wieć pewnie transfer mamy jakos blisko. Kiedy masz wizyte poglądową? Ja w poniedziałek i rozmawialm z ginem o przyjęciu 2 zarodków.
@annemarie mi się moje granice zawsze przesuwają po rozmowach z Toba najpierw decyzja o KD a teraz o przyjęciu 2 zarodków. Ja wydałam koło 120 tysi tak myślę, i myslałam ze to mega ale Ty swoja kwotą mnie zabilas...