reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Cholera, teraz to rośnie... Nie wiem co myśleć. Czekamy z Tobą21 dpt 640
23 dpt 1330
Dalej nic nie wiadomo. Czekamy do piątku. W piątek beta i USG.
A teraz leżymy i pachniemy [emoji106]
Przygotuj się na wszystko . Ja jestem pesymistką i się bardzo zdziwię jak wszystko będzie dobrze . Nie chcę Cię dołować, przepraszam21 dpt 640
23 dpt 1330
21 dpt 640
23 dpt 1330
Ja czuję że będzie wszystko git!
Jednak jadę dziś do mojej pani dr.Przygotuj się na wszystko [emoji848]. Ja jestem pesymistką i się bardzo zdziwię jak wszystko będzie dobrze [emoji849]. Nie chcę Cię dołować, przepraszam [emoji3590]
Ona też twierdzi nadal że to pozamaciczna. [emoji1751]
Cieszę się że nie muszę czekać do piątku.
Może to dziś już będę wiedzieć jak to się skonczy
motylek24
Dziś pęcherzyk już powinien być.....beta przyrasta prawidłowo ale jest za nisko....cholera już zgłupiałam. Dobrze że dziś jedziesz do lekarza.21 dpt 640
23 dpt 1330
nieagatka
Wg mnie nieźle to wygląda, po prostu późno ruszyło. W pt już musi być coś widać na usg.21 dpt 640
23 dpt 1330
Doczytałam, że jedziesz dziś. Kciuki zeby było ok.
Trzymam mocno kciuki:*. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Jednak jadę dziś do mojej pani dr.
Ona też twierdzi nadal że to pozamaciczna. [emoji1751]
Cieszę się że nie muszę czekać do piątku.
Może to dziś już będę wiedzieć jak to się skonczy
Kilka lat temu miałam to badanie i muszę przyznać, że mi to smakowało. Tylko nam pielęgniarka pozwoliła dodać cytryny).Glukozamoj lekarz wymyślił zeby zrobić wcześniej ten test obciazenia, bo potem ma urlop, więc siedzę w przychodni i walczę z mdłościami
reklama
Magiaa
Aktywna w BB
Tak, z mężem jednak przegadaliśmy sprawę i będę twardzielką panikarą i zaczekam do 11 dpt Mimo, że blastocysta ładna, bo 3AB, to nie robię sobie nadziei, bo słyszałam, że za pierwszym razem rzadko się udaje.Tak jak już dziewczyny napisaly, takie objawy mogą oznaczać wszystko i nic. Tylko beta prawdę powie. Ja tez się bilam z myślami czy wcześniej bety nie zrobic ale jestem z tych twardzielek- panikar, co to mają nadzieję do końca i się boją rozczarowania. Także najwcześniej robilam 10dpt. Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: