reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki [emoji3059][emoji3059][emoji3059]My juz po, oba ładnie sie rozmroziły. Bylam sama i jakos tak dziwnie,ale najwazniejsze ze juz jestesmyw komplecie[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Troche sie martwie bo za dobrze sie czuje... ale na usg wszytsko bylo ok.
Dzięki dziwczyny[emoji8][emoji8][emoji8]
Milego dzionak[emoji8]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3][emoji6]

Mniam [emoji16] Ślicznie je [emoji3059]
Moja by ani rukoli ani buraczków nie tknęła. Jak to mowi: "nie zachwycają mnie warzywa" [emoji12][emoji16]
Za to oliwki, paella czy wszelkie ryze w ilościach hurtowych [emoji16]
Młoda wciąga oliwki obowiązkowo na każdy posiłek taką ma fazę. I to zielone [emoji23][emoji23][emoji23]

Młoda wciąga oliwki obowiązkowo na każdy posiłek taką ma fazę. I to zielone [emoji23][emoji23][emoji23]
Zielone to jedyne słuszne [emoji16] Ja czarnych nie lubię. Dla mojej oliwki są jak cukierki [emoji16]
W normalnych czasach, w knajpie jeszcze dobrze nie usiadła i do kelnera już mówiła że chce oliwki i chipsy [emoji2358][emoji12] Brakowało tylko piwa do kompletu [emoji1787][emoji1787]

Dziewczynki mam pytanie bardzo ważne, czy któraś z Was ma może do sprzedania lub oddania clexane ? Moja przyjaciółka potrzebuje a w żadnej aptece nie może dostać 😭

Dziewczynki endometrium jest 10,5, to chyba całkiem dobrze? W środę transfer :) jupi w końcu coś się dzieje. Zrobili mi wlew z accofilu i pobrali wymaz do badania na covid, każą robić przed zabiegiem (400 zł), mam tylko nadzieję, że nie jestem nosicielem :o do tego dostałam 3x2 lutinus, obeszłam kilka aptek i różnica na opakowaniu jest nieraz i 100 zł :o wcześniej miałam jakieś inne leki,a tylko na wieczór lutinus. Dobrze, że pracuję zdomu, bo średnio w pracy w łazience z tabletkami dopochwowymi ☺

Tez tak myślę. Rozmawialismy trochę z Łukaszem i postanowiliśmy ze w lipcowym cyklu chcemy spróbować. A jak sie nie uda to podejdziemy do histero przed kolejnym transferem. W sumie pomoglysciemi pomoc ta decyzje bo sie wahalam co zrobic. Dziękuję ❤

Jak byłam u docenta to powiedział, żebym robiła albo scratching albo wlew, nie obie rzeczy naraz, ale nie dopytałam dlaczego 🤷‍♀️

reklama
Do góry