Ananasowa93
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro szkoda ze podali oba zarodki i już nie ma mrozaczkow. Ale jestem pewna ze druga stymulacja będzie lepszaU nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro szkoda ze podali oba zarodki i już nie ma mrozaczkow. Ale jestem pewna ze druga stymulacja będzie lepszaU nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
Ja się jakoś lepiej poczułam jak usłyszałam (prawie na żywo), że nią też targały takie negatywne emocje i mimo wszystko się nie poddała. Teraz walczy o drugie dzieckoGdzieś mi mignela na instagramie ale nie oglądałam filmików. Warto?
Maz nadal się genetycznie ale wszystko było okej A u mnie nie zalecali żadnych badań robiłam amh ale wyszło bardzo dobreTak mi przykro. A badałaś coś pozatym ?? Ja też po 2 transferach z betą 0 ;(
Sama chciałam mieć podane dwa zarodki jeśli żaden nie przetrwał to wydaje mi się że jest jak by jeden był teraz podany A kolejny później to i tak beta byłaby zerowa po kolejnym transferzeStrasznie mi przykro szkoda ze podali oba zarodki i już nie ma mrozaczkow. Ale jestem pewna ze druga stymulacja będzie lepsza
Mojemu się poprawiły wyniki po fertil Man, ale te wszystkie suplementy trzeba brać 3miesiaceNie bierzemy nic lekarz nic nie mówił żebyśmy brali. Ba kolejnej wizycie zapytam ale wątpię by to miało jakiś sens bo mój już wcześniej brał różnego rodzaju suplementy i nic to nie dalo
Ale dużo mu się poprawiły???Mojemu się poprawiły wyniki po fertil Man, ale te wszystkie suplementy trzeba brać 3miesiace
Nie kochana to tak nie działa czasem poprostu nie udaje się trafić w okienko implantacyjne w danym cyklu.Sama chciałam mieć podane dwa zarodki jeśli żaden nie przetrwał to wydaje mi się że jest jak by jeden był teraz podany A kolejny później to i tak beta byłaby zerowa po kolejnym transferze
Miał problem z ruchliwością ale było za to bardzo dużo plemników i po tych tabletkach panie z laboratorium jak odwirowywaly nasienie do inseminacji to chwaliły że jest z czego wybierać. Tak że więcej nie badaliśmy już nasienia[emoji846]Ale dużo mu się poprawiły???
Mój tes brał i się poprawiły ale dopiero pi pół roku braniaMojemu się poprawiły wyniki po fertil Man, ale te wszystkie suplementy trzeba brać 3miesiace