reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zly dzien mozna miec jak sie wdepnie w gowno, przebiegnie czarny kot przez droge a szef sie na ciebie zle spojrzy bo mu zona w nocy nie dala... Trudno opisac moj dzisejszy dzien...
Mysza, miałaś zaj.ebiście ciężki tydzień, nic dziwnego że już psychicznie nie wyrabiasz i wystarcza iskra żeby się zapalić[emoji849]. Ja się teraz mądrze a nie tak dawno też ryczałam.... Swoje przebolałam bo nie mam na to żadnego wpływu. Ty też nie masz [emoji3590]. Wypłacz swoje a jutro będzie trochę lepiej [emoji8]
Ja jeszcze rok będę spłacała swoje in vitro i nie wiem co zrobię jak moje dwa zarodeczki niee dadzą mi ciąży [emoji17]. Pisałam kiedyś ile zarabiam...
Każdemu jest ciężko i mocno cię przytulam [emoji3590]

reklama
Nie uciekam nigdzie, biłam się z myślami czy napisać o tym co mnie gryzie... myślałam ze inaczej mnie potraktują dziewczyny ale już nie będę. Boje się ze będę zła matka... no ale przecież to tylko wybory. Kiedyś obiecałam sobie ze jak zajdę to mój cud będzie miał wszystko. Zobaczymy może to wszystko puści i mogę dzisiejsze rozterki wydadzą mi się śmieszne i głupie.

Pisz co Cię gryzie zawsze. To forum od tego jest(przynajmniej takie jak ja znam).Dopóki nikogo nie obrażasz jest spoko. A moim skromnym zdaniem masz prawo do swoich obaw. Jesteś na innym etapie zwyczajnie🤷‍♀️
Życzę nam tego byśmy się z tego śmiały za jakiś czas✊✊✊

Cos na rozluźnienie gum w gaciach 😉
unnamed.jpg

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??

Dziewczynki..ja ponownie - niestety mój wpis z godziny 14stej chyba szybko przepadł wśród innych..... ja jak zwykle po poradę do Was. Dostałam brązowych plamień na zmianę z czysta krwią. 10
dni po punkcji i 9 dzień brania duphastonu i zastrzykow pzakrzepowych. Myślice ze to po duphastonie (2xna dzien)? Czuje sie jakby okres sie zblizal ale to by bylo za wczesnie o jakies 11 dni...bo ja miałam zawsze dlugie cykle...kurde.moze.niepotrzebnie panikuje ??
Ja go widziałam ale nie znam odpowiedzi [emoji8]

Też widziałam, ale nie znam odpowiedzi. Możesz zadzwonić jutro do lekarza ??? Leki przeciwzakrzepowe krew rozrzedzają może od tego ;(

reklama
U mnie z 9 a raczej 8 dotrwały tylko dwie blastki. Wystarczyło:) Nie ma recepty na udane in vitro, mało zarodków, dużo zarodków....ważna jest ciąża i zdrowe dziecko.. dlatego te in vitro jest takie paskudne i wyniszczające.

Święte słowa!
@bazylia128 u mnie amh dobre, nasienie dobre i co w ogóle tylko 4 a z 4 odpadły 3 została jedna, nawet nie wnikałam czemu mało, a czemu odpadły.
Skup się na celu, póki co masz 4 szanse a tu już atmosfera pogrzebowa [emoji135]‍♀️ jakby był koniec i kaplica. Przywołuje Cie do porządku, wyprostuj się!

Do góry