Dziękuje kochana po takich wpisach jestem pełna nadziei ! Gratulacje ! Też miałaś cp ? masz usunięte jajowody ?Hej
Pewnie że się udaje
U mnie za pierwszym razem
Teraz czekam na wizytę serduszkową ❤
Naturalne bezskuteczne starania ponad 5lat,endometrioza,2operacje
3 mam kciuki za Ciebie
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Ale piękna kobietka z CiebieJa się właśnie szykuje tez na zakupy Zobacz załącznik 1091031
Pójdźka
Przykro mi kochana Ściskam!!Beta 0.
Jejku jaka Ty piękna jesteś!!!Ja się właśnie szykuje tez na zakupy Zobacz załącznik 1091031
Apola
Hej, przepraszam za opóźnienie ale z powodu tego całego zamieszania musiałam zorganizować się na nowo. Nasza księżniczka ma się świetnie. Waży 0,5 kg i kopie coraz więcej.Tak ja już po połówkowych czuję się dobrze, no może bardziej się męczę ale to raczej normalne to czekam na fotkę
Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie Mam nadzieje ze obecna sytuacja w niczym nie przeszkodzi
Załączniki
Pójdźka
Ja powinnam mieć tak za dwa tygodnie transfer, jak wszystko pójdzie ok.Hej dziewczyny
Ja już od tego koronawirusa oglupieje pewnie za bardzo się tym wszystkim przejmuje ale naprawdę zaczynam się bać. Jest tu jakaś dziewczyna która ma w niedługim czasie jeśli wszystko będzie ok Np za dwa tygodnie transfer ?
pytam bo sama nie wiem czy jak coś to się decydować czy czekać tylko nie wiadomo dokąd....
Artemida90
Dziewczyny co mogę używać w ciąży na zapalenie dziąsła? Czy tylko zostaje mi rumianek/szałwia?
motylek24
Tak właśnie robi Novum. Można transferować i transferować a przy okazji zbankrutować Wiem zarodki mają większe szanse w macicy ale rozważ transfer po dwa? Bardzo dużo zarodków pada między 3 a 5 dobą, to trochę takie losowaniePierwszy świeży transfer 2dniowy 4komorkowy, zajebisty. Drugi transfer 3dniowy 8 komorkowy, zajebisty. Trzeci transfer miał być jak drugi. Ale zarodek nie rozwijał się, transfer przełożony o 2 dni. Ale obudził się i wtedy kiedy powinna być blastka to był dopiero zarodek kompaktujacy. 2 zarodki zamrożone jako dwudniowe
Porozmawiaj z lekarzem.
Apola
Słyszałam ze koleżanka w ciąży używała żelu na ząbkowanie u dzieci na bazie rumianku. Nazywa się Dentinox. Jej pomógłDziewczyny co mogę używać w ciąży na zapalenie dziąsła? Czy tylko zostaje mi rumianek/szałwia?
reklama
Tak właśnie. Pani Doktor powiedziała że do trzech razy sztuka. Bo teoretycznie u mnie wszystko cacuszko. W ciągu tych trzech transferów za każdym razem miałam te same leki..Tak właśnie robi Novum. Można transferować i transferować a przy okazji zbankrutować Wiem zarodki mają większe szanse w macicy ale rozważ transfer po dwa? Bardzo dużo zarodków pada między 3 a 5 dobą, to trochę takie losowanie
Porozmawiaj z lekarzem.
Podziel się: