reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki. Ja wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Lekarz zrobił usg stwierdził że wszystko dobrze ale zostawił mnie na obserwacje. Bardzo się boje[emoji22][emoji22]
Nie bój się kochana. Jeśli zrobil usg i wszystko ok, to jest ok. Ja juz dwa razy trafilam do szpitala z krwawieniem. Lez i odpoczywaj. To się niestety zdarza.

[emoji1787] coś tam kupiliśmy, ale bez przesady, ja jakoś nie panikuje. Wina mam spory zapasik [emoji41][emoji1787] żeby się nie martwić [emoji1787]
Weź tam jakieś chociaż małe zdjątko wrzuć twojej okolicy, plisssss[emoji8]. Chociaż na zdjęciu zobaczę [emoji12]. Twoje też miiiiiiiiiiiiile widziane [emoji8][emoji8][emoji8]. Bo jak na razie to ja wiecznie chudą facjatę wstawiam[emoji12].
@bazylia128 poprzyj mnie pracusiu [emoji8]

Załączniki

• received_633318227466027.jpeg
    received_633318227466027.jpeg
    76,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry