Liliana87
Fanka BB :)
Tam sprawdzałam i tylko te Katowice pokazuje;(Ktomalek.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam sprawdzałam i tylko te Katowice pokazuje;(Ktomalek.pl
Nie bój się kochana. Jeśli zrobil usg i wszystko ok, to jest ok. Ja juz dwa razy trafilam do szpitala z krwawieniem. Lez i odpoczywaj. To się niestety zdarza.Hej dziewczynki. Ja wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Lekarz zrobił usg stwierdził że wszystko dobrze ale zostawił mnie na obserwacje. Bardzo się boje[emoji22][emoji22]
Weź tam jakieś chociaż małe zdjątko wrzuć twojej okolicy, plisssss[emoji8]. Chociaż na zdjęciu zobaczę [emoji12]. Twoje też miiiiiiiiiiiiile widziane [emoji8][emoji8][emoji8]. Bo jak na razie to ja wiecznie chudą facjatę wstawiam[emoji12].[emoji1787] coś tam kupiliśmy, ale bez przesady, ja jakoś nie panikuje. Wina mam spory zapasik [emoji41][emoji1787] żeby się nie martwić [emoji1787]
Zebrzydowa ???Oj tak marzy mi sie dwoje dzieci, dwa psiaki i maly domek kolo Bolesławca ale nie wierze ze bede miala takie szczęście wiec zeby chociaz jedno maleństwo bylo to i tak będę szczęśliwa
A propos zapasówJak to troszkę?!? Coś mi tu porządniejesz za bardzo [emoji12]. Zapasy porobilaś?
Ktomalek.plKuzwa A u nas nie ma prolutexu i jak babka sprawdzała w aptece to jej pokazuje,że najbliżej w Katowicach...
Jp.. dziewczyny, nie wiem co robić. Macie może jakaś stronę na której się sprawdza gdzie dostanę lek? Bo coś mi sie wierzyć nie chce...
Ale to jest obfite krwawienie i było kilka skrzepów.Nie bój się kochana. Jeśli zrobil usg i wszystko ok, to jest ok. Ja juz dwa razy trafilam do szpitala z krwawieniem. Lez i odpoczywaj. To się niestety zdarza.
Pewnie ze jest szansa. Tutaj byly przypadki ze te najpiekniejsze blastki sie implantowaly a te gorszej klasy od razuKochane moje jest szansa na moje maleństwo wyczekiwane tyle czasu z takimi zarodkami ...
3BB i 3BC ?
HahahaŻa masz tam tłok chyba[emoji6][emoji4][emoji4][emoji4]