Ale to ma mrozic? Chyba chce wszystkie zapladniac?Za mrożenie nie płaci???? Coś mi sie wierzyć nie chce
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
IFN/IL10 masz nisko, a to bardzo dobrze, tak P. mi mówił. IL10 masz dość wysoko, ale pewnie nie aż tak jak powinno przy za wysokim IL2. IL10 i IL4 odpowiadają za ochronę zarodka, a IL2 za agresję organizmu,ale tragedii u ciebie nie ma z tym IL2 ja mam ok 700.Ten drugi wskaźnik, co masz taki wysoki to niestety nie wiem co oznacza. Mam nadzieję że troszkę pomogłam. Wg mnie nie jest źle,ale oczywiście konsultacja z dr P. rozwieje wszystkie wątpliwości.Mam wyniki CBA, jak patrzeć tylko na normy to rozjechane wszystko ch**... No ciekawe to wszystko...
bazylia128
Wszystko jest napewno dobrze. Lez sobie spokojnie widocznie taka twoja natura ja to sie martwie troche o @sandra777.12 bo przeciez ona co drugi dzien na SOR a ostatnio sie nic nie odzywa ;(Ja dalej plamie, dość mocno i na brązowo ;( jej, jak to bardzo obniża samopoczucie ;( jak ja mam być spokojna ;(
bazylia128
No tak komorki chce wszystkie zaplodnic ale napewno nie dopuszcza mnie do swiezego transferu tylko do crio bo mam bardzo wysokie AMH...Ale to ma mrozic? Chyba chce wszystkie zapladniac?
Nic nie zmienia bo masz 36lat, więc warunek spełniasz. A pytanie o mrożenie czego? Komórek chyba.nie chcesz mrozic tylko wszystkie zapladniac tak? A zarodki to oczywiście że trza płacić. Chyba nigdzie ci nie zamroza za darmoo to fajnie by bylo tylko ja mam druga stymulacje to cos zmienia?
bazylia128
No ale to nie ma tego w calym pakiecie? Ja wczesniej nic nie doplacalam za mrozenie zarodkowNic nie zmienia bo masz 36lat, więc warunek spełniasz. A pytanie o mrożenie czego? Komórek chyba.nie chcesz mrozic tylko wszystkie zapladniac tak? A zarodki to oczywiście że trza płacić. Chyba nigdzie ci nie zamroza za darmo
Laurka2019
Dziewczyny jest straszny problem z prolutexem w Krakowie,tylko w 1aptece a Katowicach pokazuje ze jest dostepny.czy dostajecie jakies zamienniki? Czy tylko lekarz zaleca progesteron doustnie i dopochwowo?
Ja mam przepisany
prolutex x1
Progesterone besins 3x2
Duphaston 3x1
Crinone 1x1
Ale ponoc Prolutex najlepiej się przyswaja.
Ja mam przepisany
prolutex x1
Progesterone besins 3x2
Duphaston 3x1
Crinone 1x1
Ale ponoc Prolutex najlepiej się przyswaja.
Wiem, że Dziewczynki biorą jeszcze crinone, żel dopochwowo.Dziewczyny jest straszny problem z prolutexem w Krakowie,tylko w 1aptece a Katowicach pokazuje ze jest fostepny.czy dostajecie jakies zamienniki? Czy tylko lekarz zaleca progesteron doustnie i dopochwowo?
Ja w novum placilam 700 za zamrożenie plus 600 za rok przechowywania. Ale to jest novum, tam są ceny kosmiczne i ciągle podnoszą cennik.No ale to nie ma tego w calym pakiecie? Ja wczesniej nic nie doplacalam za mrozenie zarodkow
reklama
bazylia128
Podziel się: