Ja też robiłam pierwszy raz i potrzebowali tylko wyniku glukozy na czczo ale najlepiej zadzwoń do swojego laboratorium i się zapytaj.Nigdy nie miałam robione takie badanie więc podejrzewam że będę potrzebować skierowanie
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No ja jakoś ogarnęłam ulotkę. Ale faktycznie dziwny lek, że taki rozpuszczalnyAle ja pierwsza dawkę połknęłam a dopiero później doczytałam że nie rozpuszczona w wodzie nie działa. Przez to całe zamieszanie z punkcja miałam zaćmienie umysłu! [emoji28]
Liliana87
OmmmmmmJa dziewczyny zaszalalam . Zrobilam sobie wypad z moja przyjaciółka na miasto i właśnie się obzeramy[emoji23][emoji39]
Artemida90
Gofry powiem szczerze zajeb...
Moze poproś meza niech Ci zrobi[emoji6]teraz to musi spełniać twoje zachcianki[emoji4]
Mąż ma grypę - czyt umiera. Teraz on bardziej potrzebuje opieki
Aariciaa
Zaangażowana w BB
Potwierdzam. Szóstego dnia zadzwonił mój lekarz i podał ile mamy blastek, ja miałam zamrażane. Choć inna lekarka mówiła, ze od pon do pt jest ktoś z embriologow, kto może takie info przekazać.W invicta ?? Nie. 2 razy to przeszłam i za każdym razem proszę czekać
Margit2018
Też czekam na wieści od Agniechy a tu nic. Bazylia a ty miałaś hsg na te jajowody. Mam panne 11 miesięczną naturalną z niedrożnymi jajowodami ale 3 razy miałam przepychane.@Agniecha1508 a co u ciebie? Kiedy bierzesz Stefany?
Margit2018
Rannny boooskie chciałam mojemu zrobić kotlety za wycieczke nad morze ale on woli nie jeść a to przecież tylko 800km. piękne.A my wracamy z Kołobrzegu wieje strasznie ale nad samym morzem spokojnie. I cieplo. Nawdychalam sie jadu Zobacz załącznik 1078177Zobacz załącznik 1078178
Liliana87
Hahaha[emoji1787][emoji1787][emoji1787] prwnie butów nie chciało mu się wiązaćRannny boooskie chciałam mojemu zrobić kotlety za wycieczke nad morze ale on woli nie jeść a to przecież tylko 800km. piękne.
reklama
Ale masz super figurę i śliczne zabkiMialam wrzucic cos znad morza ale trafilam na moje sukienki i zastanawiam sie czy jednak nie zalożyc jedenej z tych na impreze. Zdjecia robie z lapka na tel wiec troche nie wyrazne.
@Liliana87 porob nam jakies zdjecia z nad morza jak bedziesz pllliiiiisss. Ja uciekam do Łukasza. Bede pozniej buiaki
Podziel się: