reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bylo 9 komorek, 6 dojrzalych, do 3ciej doby dotrwala jedna. 3 lata pozniej, po ciazy nadal 2 torbiele ale maja mniej niz 1cm, wynik punkcji taki sam, a uzyskane z tego 4blastki.
Twoj wynik poprzednio jest super.
Wg mnie nie ma sensu ruszac torbieli, ona w stymulacji nie przeszkadza.
Dzięki, dajesz mi nadzieję! Mam nadzieję, że ten jajnik się nie podda 💪 pomimo torbieli.

reklama
No nieźle [emoji3]to nie masz szans niczego zapomnieć ani przegapić [emoji6]
No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium;) jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie;) A jutro w planach spacerek;)

@Liliana87 śliczną masz obrączkę ☺
I to lubię na tym naszym forum😊Taka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąk🥰i każdy coś innego zauważy i doceni😉
@Liliana87 faktycznie obrączka mega😍A ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła😁

No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium;) jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie;) A jutro w planach spacerek;)
Ja też zaraz idę spać. Wykończył mnie dziś ten mój dziabąg😂dzieci są niezniszczalne...

I paznokcie [emoji8]. Wszystko oblukamy [emoji12]
@Dakita30 @fredka84 Dziekuje;) A wiecie,ze ta obrączka to była inna? Ten środek byl taki matowy, ale się wytarł... obrączki mamy robione ze złota po rodzicach z oby stron ;) po ślubie jestesmy juz przeszło 8 lat a w te wakacje maz zgubił swoją obrączkę pływając w jeziorze.. płakał jak dziecko.. daliśmy ogłoszenie na spotted ( nie wierząc,ze ktoś ja może znaleźć bo jak?) I odezwał się pan z wykrywaczem! Na drugi dzien rano pojechali nad jezioro i po 40 min szukania wylowil ją w wody, jakieś 1.5m głębokości!! Marek dobrze kojarzył gdzie grali w piłkę w wodzie ;) szczesliwa obrączka !!!

reklama
I to lubię na tym naszym forum[emoji4]Taka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąk[emoji3059]i każdy coś innego zauważy i doceni[emoji6]
@Liliana87 faktycznie obrączka mega[emoji7]A ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła[emoji16]
Hehe;) A pazurki to sobie sama zrobilam, kalecznie ale co tam, samej sobie trochę trudniej ;)

Do góry