Dzięki, dajesz mi nadzieję! Mam nadzieję, że ten jajnik się nie podda pomimo torbieli.Bylo 9 komorek, 6 dojrzalych, do 3ciej doby dotrwala jedna. 3 lata pozniej, po ciazy nadal 2 torbiele ale maja mniej niz 1cm, wynik punkcji taki sam, a uzyskane z tego 4blastki.
Twoj wynik poprzednio jest super.
Wg mnie nie ma sensu ruszac torbieli, ona w stymulacji nie przeszkadza.
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Prawda jest taka że jeśli jest szansa na powodzenie to lepiej transferowac 1. Ciaza bliźniacze to zawsze ciaza wysokiego ryzyka. Większe jest ryzyko powikłań cukrzycy nadciśnienia rzucawki i urodzenia wcześniaków.
Hej dziewczyny czy przy podejściu pierwszy raz do invitro warto robić transfer 2 zarodków ??
@Liliana87 śliczną masz obrączkę
I paznokcie [emoji8]. Wszystko oblukamy [emoji12]@Liliana87 śliczną masz obrączkę [emoji3526]
Liliana87
No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.No nieźle [emoji3]to nie masz szans niczego zapomnieć ani przegapić [emoji6]
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie A jutro w planach spacerek
Mam iść za 9 dni, oczywiscie jeśli nic się po drodze nie wydarzy
Kiedy idziesz do gina?
Netiaskitchen
I to lubię na tym naszym forumTaka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąki każdy coś innego zauważy i doceni@Liliana87 śliczną masz obrączkę ☺
@Liliana87 faktycznie obrączka megaA ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła
Netiaskitchen
Ja też zaraz idę spać. Wykończył mnie dziś ten mój dziabągdzieci są niezniszczalne...No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie A jutro w planach spacerek
Liliana87
@Dakita30 @fredka84 Dziekuje A wiecie,ze ta obrączka to była inna? Ten środek byl taki matowy, ale się wytarł... obrączki mamy robione ze złota po rodzicach z oby stron po ślubie jestesmy juz przeszło 8 lat a w te wakacje maz zgubił swoją obrączkę pływając w jeziorze.. płakał jak dziecko.. daliśmy ogłoszenie na spotted ( nie wierząc,ze ktoś ja może znaleźć bo jak?) I odezwał się pan z wykrywaczem! Na drugi dzien rano pojechali nad jezioro i po 40 min szukania wylowil ją w wody, jakieś 1.5m głębokości!! Marek dobrze kojarzył gdzie grali w piłkę w wodzie szczesliwa obrączka !!!I paznokcie [emoji8]. Wszystko oblukamy [emoji12]
reklama
Liliana87
Hehe A pazurki to sobie sama zrobilam, kalecznie ale co tam, samej sobie trochę trudniejI to lubię na tym naszym forum[emoji4]Taka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąk[emoji3059]i każdy coś innego zauważy i doceni[emoji6]
@Liliana87 faktycznie obrączka mega[emoji7]A ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła[emoji16]
Podziel się: