bazylia128
Fanka BB :)
@Liliana87 mozesz mi napisac nazw tego leku co bierzesz na zbicie homocysteiny? Bo to kwas foliowy metylowany tak? Ja tez biore metylowany ale ty juz masz sprawdzony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie pomogło już jestem załamanaBosszzeee co za dzień Przykro mi... Jak u ciebie wyglada sytuacja? Leczenie dc Pasnika nie pomogło ?
Tak mi przykro...Mam wynik beta 0,200 mlU/ml
Fredzia i dobrze, że robisz! Nawet jak transfer się uda to może będziesz wiedziała już, że powinnaś suplementowac metylowany kwas foliowy i witaminki? A to mega ważne w ciąży, Przeca, by się przyswajaly a nie robiły szkodę w organizmie. Wielgschne [emoji110][emoji110][emoji110]Za sobote[emoji176][emoji176][emoji176]
A co u ciebie ? Ktory transfer? Masz jeszcze mrozaczki? Masz jakis plan?Niestety nie pomogło już jestem załamana
Tak bardzo mi przykro kochana ;( przytulam Cię z całych sił !!! Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe;(;(Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Mam wynik beta 0,200 mlU/ml
Nosz ***** jebana mać!!!!Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Niestety nie pomogło [emoji35] już jestem załamana
Bardzo mi przykro ;(Mam wynik beta 0,200 mlU/ml