Dziękuję za informacjęPodobno tylko 5% szans na ciążę jeśli beta w 6dpt jest ujemna przy blastocyscie... Statystyki wg Invicty...
reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Beta ml. Dup...[emoji24][emoji24]
Bardzo mi przykro
Netiaskitchen
8 jest ok,masz jeszcze chwilę, zwiększył ci dawkę?Endo niecałe 8 mm, nie był zbyt zadowolony.
Netiaskitchen
Jednego. Invicta WarszawaJednego czy dwa maluszki zabieralas ? Powodzenia na testowaniu za tydzien!!! Przypomnij w jakieś klinice jesteś?
To się miniemy ja w poniedziałek robię beteJednego. Invicta Warszawa
Apola
Dziewczyny z trójmiasta mam na wymianę leki po stymulacji:
1. Ovitrelle 4 szt ( data 08.2020)
2. Gonal F 450 jm ( data 10.2020)
3. Gonapeptyl Daily 2 szt. ( data 04.2021)
Wymienię na pampersy (rozmiar 1,2). Co roku szykuje paczkę na święta dla domu dziecka i chętnie zamienię leki za paczkę tak symbolicznie
1. Ovitrelle 4 szt ( data 08.2020)
2. Gonal F 450 jm ( data 10.2020)
3. Gonapeptyl Daily 2 szt. ( data 04.2021)
Wymienię na pampersy (rozmiar 1,2). Co roku szykuje paczkę na święta dla domu dziecka i chętnie zamienię leki za paczkę tak symbolicznie
Ostatnia edycja:
Aduś16
Przykro miDziękuję za informację
nadziejaprzedewszystkim
Spojrzałam na wytyczne. Doszla luteina, zwiększony estrofem, lelanium, co to do cholery jest pregnyl? Na rozpisce mam zaznaczone pregnyl 1/2. Ratunku.
Pregnyl brałam przed punkcja na wywołanie owulacjiSpojrzałam na wytyczne. Doszla luteina, zwiększony estrofem, lelanium, co to do cholery jest pregnyl? Na rozpisce mam zaznaczone pregnyl 1/2. Ratunku.
reklama
Dobrze dziewczynki już się wybeczalam ,realnium wziełam teraz czas na nowy plan. W sobotę ostateczna weryfikacja ale będzie
to wiadomo. Wskazaniem do ivf słabe nasienie. Ja mam hasimoto ale pilnuje. Amh z maja 4.4 . Hormony ok. Z mężem robiliśmy wszystkie podstawowe badania do ivf +kariotypy +pdg wyszły dobrze. Pierwszy transfer beta nawet nie drgneła. Podana blastocysta dobrej klasy 5.1.2 już wychodząca z otoczki. Czekam na wasze rady co mogę sprawdzić przed kolejnym transferem. Jakie badania , jaki specjalista czy coś da się na nfz bo z kasą krucho. Będę wdzięczna za rady
Podziel się: