reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Spojrzałam na wytyczne. Doszla luteina, zwiększony estrofem, lelanium, co to do cholery jest pregnyl? Na rozpisce mam zaznaczone pregnyl 1/2. Ratunku.
Ja dostałam pregnyl przy transferze na cyklu naturalnym ponoć żeby ciałko żółte lepiej pracowało. Pregnyl to hormon bhcg i to jest to samo co ovitrelle tylko tańsze

reklama
Dziewczy czy któraś z was miała ujemną betę w 6dpt. a potem jednak zaskoczyło. Transfer miałam 14.11 o 16. Blastocysta przebadana po pgd , wychodząca z otoczki. Dzis beta ujemna ostateczna weryfikacja w sobotę. Wedlug.mnie 6dpt już powinno coś być. Jak myślicie??
Ja bym zrobiła 9tpt, czemu tak wcześnie beta?
FB_IMG_1552570047765.jpg

Bierzesz zastrzyk przed transferem. Miałam ostatnio pół ampułki. Ma ułatwić implantację. Kup wcześniej, nie wszędzie będzie od ręki

Już kupiłam. Znam ovitrelle, ucieszyłam się, że będzie bez zastrzyków - tu lipa, dziad się schował pod inną nazwą...
Dzwoniłam już do lekarza, Ty też musiałaś się pojawić godzinę przed transferem? Kurde, dzisiejsza wizyta była naprawdę na wariackich papierach (była obsuwa, która podnosiła nam ciśnienie, bo nie było wiadomo, czy zdąży na autobus do Niemiec), boję się, że coś zaniedbam.

reklama
Do góry