Ja dostałam pregnyl przy transferze na cyklu naturalnym ponoć żeby ciałko żółte lepiej pracowało. Pregnyl to hormon bhcg i to jest to samo co ovitrelle tylko tańszeSpojrzałam na wytyczne. Doszla luteina, zwiększony estrofem, lelanium, co to do cholery jest pregnyl? Na rozpisce mam zaznaczone pregnyl 1/2. Ratunku.
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A który to będzie dpt?To się miniemy ja w poniedziałek robię bete
Netiaskitchen
Bierzesz zastrzyk przed transferem. Miałam ostatnio pół ampułki. Ma ułatwić implantację. Kup wcześniej, nie wszędzie będzie od rękiJa dostałam pregnyl przy transferze na cyklu naturalnym ponoć żeby ciałko żółte lepiej pracowało. Pregnyl to hormon bhcg i to jest to samo co ovitrelle tylko tańsze
Elizabeth68
Ja bym zrobiła 9tpt, czemu tak wcześnie beta?Dziewczy czy któraś z was miała ujemną betę w 6dpt. a potem jednak zaskoczyło. Transfer miałam 14.11 o 16. Blastocysta przebadana po pgd , wychodząca z otoczki. Dzis beta ujemna ostateczna weryfikacja w sobotę. Wedlug.mnie 6dpt już powinno coś być. Jak myślicie??
nadziejaprzedewszystkim
Bierzesz zastrzyk przed transferem. Miałam ostatnio pół ampułki. Ma ułatwić implantację. Kup wcześniej, nie wszędzie będzie od ręki
Już kupiłam. Znam ovitrelle, ucieszyłam się, że będzie bez zastrzyków - tu lipa, dziad się schował pod inną nazwą...
Dzwoniłam już do lekarza, Ty też musiałaś się pojawić godzinę przed transferem? Kurde, dzisiejsza wizyta była naprawdę na wariackich papierach (była obsuwa, która podnosiła nam ciśnienie, bo nie było wiadomo, czy zdąży na autobus do Niemiec), boję się, że coś zaniedbam.
10 dpt ale też będę robić w sobotę.A który to będzie dpt?
Bierzesz zastrzyk przed transferem. Miałam ostatnio pół ampułki. Ma ułatwić implantację. Kup wcześniej, nie wszędzie będzie od ręki
Brałam w dniu transferu pół ampułki. Warto też kupić strzykawkę i igłę bo w zestawie nie ma.
nadziejaprzedewszystkim
10 dpt ale też będę robić w sobotę.
Brałam w dniu transferu pół ampułki. Warto też kupić strzykawkę i igłę bo w zestawie nie ma.
No właśnie widzę... że nie ma. Cwaniaki.
Netiaskitchen
To w sobotę może się widzimyja będę jakoś rano, a Ty?10 dpt ale też będę robić w sobotę.
Ja też będę rano pewnie około 8 A Ty?To w sobotę może się widzimyja będę jakoś rano, a Ty?
reklama
Netiaskitchen
Myślę że podobnieto jakby jesteśmy umówione. Odezwę się do Ciebie na priv w piątekJa też będę rano pewnie około 8 A Ty?
Podziel się: