SuperNie umie dodawac tu zdjec ciagle pisze ze format za duzy nawet jak zmieniam. Moze maz po pracy mi to ogarnie. Duzy nie jest ale juz widac zaokraglenie jak mam dopasowana bluzke. Ciagle biore neoparin i crinone 2 razy dziennie i mam odstawic jak sie skonczy czyli za 2 dni. Ale po tym zaczac dwa razy dziennie dhupaston. Choc nie mam zagrozenia to do 15 tyg mam lykac profilaktycznie. Nie przytylam nic. Schidlam dwa kg bo heftam 2 razy dziennie. Lekarz stwierdzil iz do 3 mies tak wlasnie moze byc. Dziecie tydz temu na wizycie mialo 4 cm
reklama
Witamitawegaminka
Fanka BB :)
G
gość_AL19
Gość
@Witamitawegaminka To są chyba tez lekarze z gyncentrum.Powiem Ci super podejście i wszystko mówią co i jak.Jest tam taki pielegniarz Jonasz boooze jak on super pobiera krew Mogli by się wszyscy od niego uczyć.
Jedyny minus nie pokazują tak dokładnie Buzki maluszka pewnie sprzęt na to nie pozwala
Jedyny minus nie pokazują tak dokładnie Buzki maluszka pewnie sprzęt na to nie pozwala
Sterlicja
Wg mnie może dojść do poronienia na lekach, chwilowy ból w pachwinach, który może promieniowac aż do narządów płciowych zew. Może wynikać z powiększania się macicy.Dziewczyny, koleżanka zadała mi pytanie i nie wiem jak odpowiedzieć. Pomóżcie proszę
Czy przy obstawie progesteronem dochodzi do krwawienia przy poronieniu? Czy ból nagły, ale chwilowy w pachwinach może świadczyć o poronieniu?
nieagatka
Jedna czesc to bardzo dokldne usg ze wszytskimi pomiarami, a druga czesc to oddanie krwi. Rezultat usg i wynikow krwi wprowadza sie do komputera, ktory wylicza prawdopodobienstwo wystapienia chorob typu zespol Downa czy Zespol Edwardsa.Jestem w 11 tyg teraz jakos. Dostalam skierowanie na usg genetyczne z testem pappa w katowicach w libero. Nie wiem co mnie czeka jade pierwszy raz na takie badania. zlecialo zlecialo a ja sie boje tak samo jak pierwszego dnia hihi.
Prawdopodobienstwo ponizej 1:250 wymaga dalszej diagnostyki.
Witamitawegaminka
Boję sie tych badan ,ze cos wyszlo by. A da sie na takich juz dokladnych okreslic plec? To bedzie 12 tydz. Zdj z usg tez sie dostaje jak na wizycie?Jedna czesc to bardzo dokldne usg ze wszytskimi pomiarami, a druga czesc to oddanie krwi. Rezultat usg i wynikow krwi wprowadza sie do komputera, ktory wylicza prawdopodobienstwo wystapienia chorob typu zespol Downa czy Zespol Edwardsa.
Prawdopodobienstwo ponizej 1:250 wymaga dalszej diagnostyki.
Witamitawegaminka
I to jiz te wyniki z krwi sa odrazu na wizucie tej samej i podaja wyniki czy malenstwo zdrowe?Boję sie tych badan ,ze cos wyszlo by. A da sie na takich juz dokladnych okreslic plec? To bedzie 12 tydz. Zdj z usg tez sie dostaje jak na wizycie?
nieagatka
Mi w pierwszej ciazy wyszlo ryzyko 1:508, zadzownili ze mam przyjsc, a wczesniej mowili, ze zadzownia jak cos bedzie nie tak. 2h zylam w stresie straszliwym.Boję sie tych badan ,ze cos wyszlo by. A da sie na takich juz dokladnych okreslic plec? To bedzie 12 tydz. Zdj z usg tez sie dostaje jak na wizycie?
Na plec troche wczesnie, rzadko daje sie ja na tym etapie okreslic. W 16tyg juz tak.
A zdjecie ja dostaje z kazdego usg wiec to chyba zalezy od lekarza.
nieagatka
U mnie nie. 48h-72h po usg.I to jiz te wyniki z krwi sa odrazu na wizucie tej samej i podaja wyniki czy malenstwo zdrowe?
reklama
Netiaskitchen
Ta płeć to zależy od wielu czynników. I od sprzętu m.in. też. Ale czasem się da już określić , u nas właśnie w 12 tyg lekarz jednoznacznie stwierdził że chłopiec bo się tak ustawił że centralnie było wszystko widać...Mi w pierwszej ciazy wyszlo ryzyko 1:508, zadzownili ze mam przyjsc, a wczesniej mowili, ze zadzownia jak cos bedzie nie tak. 2h zylam w stresie straszliwym.
Na plec troche wczesnie, rzadko daje sie ja na tym etapie okreslic. W 16tyg juz tak.
A zdjecie ja dostaje z kazdego usg wiec to chyba zalezy od lekarza.
Podziel się: