reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo
💕💕💕💕💕

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

2019-11-14 Artemida90 decyzja o transferze
2019-11-14 nadzieja xxx transfer ❤❤❤
2019-11-14 Netiaskitchen decyzja o transferze
2019-11-15 cikulinka BETA❤✊
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-19 nuna85 BETA❤✊
2019-11-20 Sterlicja wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-21 Apola wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-11-28 Elizabeth68 USG❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-10 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu

Dziewczyny trzymamy kciuki :*
@Artemida90 decyzja o transferze
@nadzieja xxx transfer ❤❤❤
@Netiaskitchen decyzja o transferze

Prosze o wpisanie 21 listopad prenatalne ♡ dziekuje

O kurde jak to zleciało , to który to już u Ciebie tydzień ciąży? A jakie prenatalne robisz?
Jestem w 11 tyg teraz jakos. Dostalam skierowanie na usg genetyczne z testem pappa w katowicach w libero. Nie wiem co mnie czeka jade pierwszy raz na takie badania.:) zlecialo zlecialo a ja sie boje tak samo jak pierwszego dnia hihi.

A brzuszek już widać? Pochwal się :happy:
Nie umie dodawac tu zdjec :( ciagle pisze ze format za duzy nawet jak zmieniam. Moze maz po pracy mi to ogarnie. Duzy nie jest ale juz widac zaokraglenie jak mam dopasowana bluzke. Ciagle biore neoparin i crinone 2 razy dziennie i mam odstawic jak sie skonczy czyli za 2 dni. Ale po tym zaczac dwa razy dziennie dhupaston. Choc nie mam zagrozenia to do 15 tyg mam lykac profilaktycznie. Nie przytylam nic. Schidlam dwa kg bo heftam 2 razy dziennie. Lekarz stwierdzil iz do 3 mies tak wlasnie moze byc. Dziecie tydz temu na wizycie mialo 4 cm:)

reklama
Tez byłam w libero :)
Podejscie lekarzy dobre? Ja ostatnio mam ,pytam dr mojego z vyncentrum kiedy mam dokladny termin porodu a on na to ze mam sobie obliczyc to dodac do tego to odjac od tego i mi wyjdzie i ze poczatek czerwca. Karta ciazy ciagle pusta slysze nastepnym razem ja uzupelnimy. Jakies dziwne podejscie. 22 po prenatalnych mam wizyte do bedzie 12 tc i przenosze sie do ginekologa na miejscu

Do góry