nadzieja xxx
Fanka BB :)
Ma któraś z Was na sprzedaż lutinus?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dopytaj na rejestracji,one naprawde sa konkretne babki. Ja tez dojezdzalam 250 km.do Czecha. Ale nie wiem jak to w przypadku zagranicy.Nie będę miała czasu bo na stałe w PL nie mieszkam więc muszę wszystko planować z wyprzedzeniem haha
Juz podpytalam i wspomniała że mają pacjentów z zagranicy. Na pewno o szczegóły dopytam na pierwszej wizycie... Z Invicta uciekam po ostatnim transferzeTo dopytaj na rejestracji,one naprawde sa konkretne babki. Ja tez dojezdzalam 250 km.do Czecha. Ale nie wiem jak to w przypadku zagranicy.
Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona. Dla mnie najważniejsze że jest to zlokalizowane z czego to wynika a nie tylko plami bo sobie plamiO kurczę to faktycznie odpoczywaj będzie dobrze.
Czemu nie 2?No u nas rozmraza się pojedynczo. Ja juz się nie zdecyduję żeby podać 2
Niegdy nie miałam żadnego poronienia ani żadnej ciązy biochemcznej. Mój mąz ma bardzo dobre parametry. Ja mam hasimoto, KIRy AA, obecnie przeciwciała blokujące na poziomie 28%. W przyszłym tygodniu jade na ostatnie szczepienie do Krakowa do doktora Sacha. Potem muszę sprawdzić co mi dały te szczepionki. Jeśli okaże się, że mam przeciwciała powyżej 40% to dostane instrukcje odnośnie KIR AA (czyli tzw wlewy do maciczne). W lipcu robiłam laparoskopie. Pani dr z Katowic która mnie prowadzi zdecydowała, że bede tym razem na długim protokole. Ostatnio na którkim miałam hiperstymulację. Poza tym jeśli podczas stymujacji wyprodukuje się dużo jajeczek to z regułu sa one slabej jakości. Podobno przy długim protokole łatwiej jest reagować podczas stymulacji. Jak wszystko dobrze pójdzie to końcem stycznia mieć punkcje. Juz jestem na antykoncepacji nie wyszły przeciwciała i musiałam przesunać termin stymulacji.Super! Dziękuję! My już tyle kasy wydaliśmy od 2012 że sam fakt mogliby po prostu trochę się w głowę puknac w tej Invikcie... Ciągle mi trąbi lekarz o badaniu zarodków jeśli się nie uda z ostatnich mrozakow.. Kontaktu z lekarzem już zero.. To dobija człowieka szczególnie że to jest tak trudny temat.. Mój lekarz nawet odmówił mi wypisania recepty i zlecenia na immunoglobuliny. One by zwiększyly szanse gdyż mam zdiagnozowane w właśnie w Invicta wysokie NK. Oni tylko pchają w pacjenta to co sami w klinice podają.. Intralipid jedyne 700.. dwa razy wzięłam i nie pomogły a lekarz dalej ten lek wciska..
Z tego co wiem to bez wcześniejszej ciąży docent wogole nie sprawdza allo mlr.. Ja byłam już w jednej donoszonej ciąży a u mnie i tak nie sprawdzał. Podobne informacje nt ochrony zarodka znajdzie w KIR i w cytokinach. Był u Ciebie jakiś biochem albo poronienia czy brak implantacji?
Wiesz co miałam Ci to samo napisać bo przyczynę znasz .Mnie bardziej martwiło że tak bez przyczyny nie wiadomo z czego.Teraz spokuj jak narazie mam nadzieję że tak zostanieOgólnie jestem pozytywnie nastawiona. Dla mnie najważniejsze że jest to zlokalizowane z czego to wynika a nie tylko plami bo sobie plami
Raz próbowaliśmy. Straciliśmy 2. Ciężko było się pozbierać. Teraz jak już mamy jedno dziecko i coraz mniej zarodków to każdy jest na wagę złota. Jak ma się udać to jeden wystarczy.Czemu nie 2?
Wow to bardz duza dawka. Ja tez staram sie trzymac diete i bardzo duzo cwiczeEndo nie sugeruje zejść do niższego poziomu przed transferem? Ja brałam max 2400 przy diecie niskowęglowodanowej. Potem wszystko uregulowało się ale dietę muszę trzymać i ruch też. Sama farmakoterapia trwała coś koło 1.5 roku chyba i mocno rozwaliła mi jelita. W sensie rozszczelniły się i przyplątały nietolerancje pokarmowe.