reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczęta z Gamety Gdynia, na koniec listopada dzwonię aby umówić pierwsza wizytę na pierwsze dni stycznia jeśli crio ostatnich mrozakow się nie powiedzie.. Panie jeszcze nie znają grafiku stąd koniec listopada... podpowiedzcie proszę czy dr Czech czy dr Śliwiński?? Z którym jest lepszy kontakt? Mnie głównie zależy na elastyczności tzn abym mogła pewne tematy zdalnie z zagranicy ogarnąć.. Który z tych dwóch lekarzy jest bardzo elastyczny i dostępny, bo skuteczność to raczej losowa jest ;) Jeszcze raz dziękuję Wam za podpowiedź...

Dziewczęta z Gamety Gdynia, na koniec listopada dzwonię aby umówić pierwsza wizytę na pierwsze dni stycznia jeśli crio ostatnich mrozakow się nie powiedzie.. Panie jeszcze nie znają grafiku stąd koniec listopada... podpowiedzcie proszę czy dr Czech czy dr Śliwiński?? Z którym jest lepszy kontakt? Mnie głównie zależy na elastyczności tzn abym mogła pewne tematy zdalnie z zagranicy ogarnąć.. Który z tych dwóch lekarzy jest bardzo elastyczny i dostępny, bo skuteczność to raczej losowa jest ;) Jeszcze raz dziękuję Wam za podpowiedź...
Każda będzie chwaliła swojego lekarza...idź na wizytę do jednego z nich jak Ci nie podpasuje to pójdź do drugiego. Taki mój pomysł.

Ja nie jestem Ci w stanie pomoc, bo mialam tylko do czynienia z dr. Ś. Ale mamy do Gdyni prawie 300 km w jedna strone i on zawsze bierze to pod uwage, umawia wizyty tak aby spokojnie dojechac, minimalizuje ilosc wizyt i na smsy lub tel zawsze odpowiada. Jest do tego konkretny, nie ma zbednego pitu pitu, pocieszania i obiecanek cacanek.

Ja nie jestem Ci w stanie pomoc, bo mialam tylko do czynienia z dr. Ś. Ale mamy do Gdyni prawie 300 km w jedna strone i on zawsze bierze to pod uwage, umawia wizyty tak aby spokojnie dojechac, minimalizuje ilosc wizyt i na smsy lub tel zawsze odpowiada. Jest do tego konkretny, nie ma zbednego pitu pitu, pocieszania i obiecanek cacanek.
O właśnie takiego doktora potrzebuje bez pitu, pitu.. od tych nieco trudniejszych przypadków :happy2: W końcu też ciemna tam nie pójdę po 3 stymulacjach , 6ciu transferach (wliczając grudniowy) i nieco trudnej ciąży za sobą.. a no dobrze jakby zalecenia docenta P nie negowal ;) Dziękuję za podpowiedź kochana

@Śliwka12345 mnie też ciągnie kręgosłup i mecze się bardziej? Kiedy masz wizytę?
Dzisiaj miałam taką wymuszona wizytę bo myślałam że oszaleje do poniedziałku. Wszystko ok. Te krwawienie i plamienie wynika z tego że lekko odkleila mi się kosmowka czy coś takiego. Powoli schodzimy z leków i kolejna wizyta 29 listopada. Dużo leżeć i jak najmniej wstawać bo to szkodzi właśnie jak się wstaje. Wczoraj i brzuch mnie bolał i plecy a dziś praktycznie nic nie czuje. Tylko cycuszki bolą. Ja serduszko już widziałam

reklama
Dzisiaj miałam taką wymuszona wizytę bo myślałam że oszaleje do poniedziałku. Wszystko ok. Te krwawienie i plamienie wynika z tego że lekko odkleila mi się kosmowka czy coś takiego. Powoli schodzimy z leków i kolejna wizyta 29 listopada. Dużo leżeć i jak najmniej wstawać bo to szkodzi właśnie jak się wstaje. Wczoraj i brzuch mnie bolał i plecy a dziś praktycznie nic nie czuje. Tylko cycuszki bolą. Ja serduszko już widziałam
O kurczę to faktycznie odpoczywaj będzie dobrze.

Do góry