Czy ten transfer z wylewką był udany?Ja miałam jeden w trakcie transferu. Ten lek podobno działa tylko 48h, tak lekarz mi mówił.
reklama
Jeszcze jedno... Czy to Ty nalegalas na tą wlewkę, czy lekarz o tym zadecydował? Miałaś robione badanie UMA?Ja miałam jeden w trakcie transferu. Ten lek podobno działa tylko 48h, tak lekarz mi mówił.
Apola
Fanka BB :)
Od wczoraj mam podwójna dawkę luteiny i mam nadzieje ze to pomoże. Zobaczymy jutro jak beta i PGR. Mam nadzieje ze dobrze bo po rozmowie z naszym opiekunem medycznym beta bardzo ładna w 7 dpt. Jestem pełna nadzieiA to źle przeczytałam, przepraszam! Byłam pewna że u ciebie też wyniki w ng
Apola
Jakie jednostki masz ? I jaka dawkę bierzesz ?U mnie jest 4.35.. A lekarz dopiero w środę. A biorę takie końskie dawki progesteronu.....
Apola
Ja wczoraj badałam PGR i wyszedł mi 8,3 ng/mL ( po przeliczeniu z nmol) i on jest niski. Lekarz powiedział ze mam brać podwójna dawkę luteiny czyli 3x2Dziewczyny dzisiaj 12dpt beta 389.80 ale progesteron w jakiś innych jednostkach 4.35 ng/ml. Czy to dobry wynik???
Liliana87
Od wczoraj mam podwójna dawkę luteiny i mam nadzieje ze to pomoże. Zobaczymy jutro jak beta i PGR. Mam nadzieje ze dobrze bo po rozmowie z naszym opiekunem medycznym beta bardzo ładna w 7 dpt. Jestem pełna nadziei
Mozna w boczki?? Uff. Zacznę. Bo wczoraj podałam pierwszy prolutex, cieszylam sie,ze nie bylo zle a do dzis boli w tym miejscu brzuch. Wyszlo,ze o 20.30 wczoraj podalam i tak bede juz podawala i juz sie zastanawiam gdzie walić [emoji1787]Też ale ja daje sobie w boczki i jest lepiej
Pójdźka
Transfer niestety nie udany Miałam test UMA przed pierwszym transferem ale wyszło mi 8 i nie było wskazań. Przy drugim transferze lekarz powiedział że macica bardzo pracuje, więc zaleca też ten test, ale ja poprosiłam od razu o wlew i się zgodzil. Przeliczyłem że UMA 200zl, a wlew 600zl i odrazu zdecydowałam się na wlew.Jeszcze jedno... Czy to Ty nalegalas na tą wlewkę, czy lekarz o tym zadecydował? Miałaś robione badanie UMA?
Śliwka12345
W boczusie właśnie fajnie bo 100 razy lepiej niż w brzuch. Tylko uważaj żeby gdzieś w żyłkę nie trafić bo można sobie niezłego siniola na kilka tygodni zrobićMozna w boczki?? Uff. Zacznę. Bo wczoraj podałam pierwszy prolutex, cieszylam sie,ze nie bylo zle a do dzis boli w tym miejscu brzuch. Wyszlo,ze o 20.30 wczoraj podalam i tak bede juz podawala i juz sie zastanawiam gdzie walić [emoji1787]
Aduś16
Jeśli w ciąży nigdy nie byłaś to jak najbardziej możesz mieć wynik 0 i wtedy inne badania powinny być brane pod uwagę. Jak byłaś i masz 0 to najczęściej szczepienia na to zalecają.. Może też Ivig.Dziewczyny, wynik allo mlr 0% hamowania - jaka mam najtańszą i i najdroższa opcje żeby poprawić wynik ?
reklama
Ng/ml. Biorę prolutex 1x1 i 3x1 progesteron besins 200Jakie jednostki masz ? I jaka dawkę bierzesz ?
Podziel się: