reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to źle przeczytałam, przepraszam! Byłam pewna że u ciebie też wyniki w ng :confused:
Od wczoraj mam podwójna dawkę luteiny i mam nadzieje ze to pomoże. Zobaczymy jutro jak beta i PGR. Mam nadzieje ze dobrze bo po rozmowie z naszym opiekunem medycznym beta bardzo ładna w 7 dpt. Jestem pełna nadziei

Od wczoraj mam podwójna dawkę luteiny i mam nadzieje ze to pomoże. Zobaczymy jutro jak beta i PGR. Mam nadzieje ze dobrze bo po rozmowie z naszym opiekunem medycznym beta bardzo ładna w 7 dpt. Jestem pełna nadziei
Też ale ja daje sobie w boczki i jest lepiej
Mozna w boczki?? Uff. Zacznę. Bo wczoraj podałam pierwszy prolutex, cieszylam sie,ze nie bylo zle a do dzis boli w tym miejscu brzuch. Wyszlo,ze o 20.30 wczoraj podalam i tak bede juz podawala i juz sie zastanawiam gdzie walić [emoji1787]

Jeszcze jedno... Czy to Ty nalegalas na tą wlewkę, czy lekarz o tym zadecydował? Miałaś robione badanie UMA?
Transfer niestety nie udany:( Miałam test UMA przed pierwszym transferem ale wyszło mi 8 i nie było wskazań. Przy drugim transferze lekarz powiedział że macica bardzo pracuje, więc zaleca też ten test, ale ja poprosiłam od razu o wlew i się zgodzil. Przeliczyłem że UMA 200zl, a wlew 600zl i odrazu zdecydowałam się na wlew.

Mozna w boczki?? Uff. Zacznę. Bo wczoraj podałam pierwszy prolutex, cieszylam sie,ze nie bylo zle a do dzis boli w tym miejscu brzuch. Wyszlo,ze o 20.30 wczoraj podalam i tak bede juz podawala i juz sie zastanawiam gdzie walić [emoji1787]
W boczusie właśnie fajnie bo 100 razy lepiej niż w brzuch. Tylko uważaj żeby gdzieś w żyłkę nie trafić bo można sobie niezłego siniola na kilka tygodni zrobić :(

Dziewczyny, wynik allo mlr 0% hamowania - jaka mam najtańszą i i najdroższa opcje żeby poprawić wynik ?
Jeśli w ciąży nigdy nie byłaś to jak najbardziej możesz mieć wynik 0 i wtedy inne badania powinny być brane pod uwagę. Jak byłaś i masz 0 to najczęściej szczepienia na to zalecają.. Może też Ivig.

reklama
Do góry