Śliwka12345
Fanka BB :)
Też ale ja daje sobie w boczki i jest lepiejJa też cały brzuch siny od tego neoparinu - czy was też tak szczypie ten zastrzyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ale ja daje sobie w boczki i jest lepiejJa też cały brzuch siny od tego neoparinu - czy was też tak szczypie ten zastrzyk?
@fredka84 tak mi przykro kochana...Oj kochana . ( tule mocno)
Taka beta zawsze boli...Przytulam mocnoDziewczyny, mam wynik 0,1, k...wa ledwie się trzymam kupy, bo w pracy jestem. Niby to czułam, ale same wiecie...
Moj brzuch staje deba jak widzi neoparin ale jeszcze z miesiac bede go brala. Mnie tez strasznie szczypia przy podawaniu łeeeeTeż ale ja daje sobie w boczki i jest lepiej
Cudowna wiadomość!!! Piekny wynik!!! Teraz co by sie nie dzialo, uda sie na pewno!!!Dziewczyny mam informacje z kliniki. Mamy zamrożonych 10 -5dniowych zarodków. Normalnie aż się popłakałam jak otwarłam kopertę, a rece do teraz mi drżą.
Tylko jeden maluszek niestety nie dał rady. Teraz oby wszystkie ładnie się rozmrażaly przed transferem
Ja miałam 26,6 nmol czyli 8,3 ngJa miałam 24 ng a ty?
ja jak wreszcie będę w ciąży to wlaśnie chcę nifty zrobić, żeby wiedzieć i móc spać w miarę spokojnie. Trudno, przy tych wszystkich kosztach te 2 k jakoś przeżyjemy.Jest jeszcze test nifty, nieinwazyjny bo z krwi, i wykrywa choroby genetyczne. Minus? Kosztuje około 2 tysięcy.
Ja miałam 26,6 nmol czyli 8,3 ng
U mnie jest 4.35.. A lekarz dopiero w środę. A biorę takie końskie dawki progesteronu.....A to źle przeczytałam, przepraszam! Byłam pewna że u ciebie też wyniki w ng