Witamitawegaminka
Fanka BB :)
CrinoneDziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CrinoneDziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
Zawsze coś namieszam... mam Luteinę 100Dziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
Luteina dowcipnie i pod język.Dziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
Standardowa luteina 100 plus luteina podjezykowa, a od transferu dodatkowo prolutex.Dziewczyny które są lub były na sztucznym cyklu. Jakiego progesteronu uzywalyscie?
ja mialam zlecona cala wirusologie, ureoplasme itd toxoplazmoze i rozyczke,hormony,witamine d3 i tarczyce to mi kazali zrobic w gyncwnteum. Nie pamietam czy cos pominelamDziewczyny jakie badania Krwi robilyscie przed punkcja i transferem ?
I tylko też żel? On na ile dni ci wystarczył?Crinone
Tak tylko ten zel. W pudelku jest 15 aplikatorow,musze brac 2× dziennie np 9 rano 21 ja tak robie. Zawsze lekarz przepisuje 2 pudelka by starczylo od wizyty do wizyty do tego dziennie rano kluje sie heparyna " neopaein" bralam od poczatku transweru do teraz i mam zalecone do 3 miesiaca a potem pomalu odstawiac bede,zalecenie lekarza. W moim przypadku transwer udany za 1 razem. Tyle ,ze mialam podane 2 zarodki a zostal zemna jeden. I embriolog goraco namawial na embrioglue wiec wzielam.I tylko też żel? On na ile dni ci wystarczył?
Ale roznica w cenie szok...ja place 80zl za 10 bez refundacji oczywiscieRefundację dostaje się gdy są ku temu przesłanki... niestety. Ja mam papierek od hematologa, bo nikt nie chciał mi wypisać ze zniżką.