Margit2018
Fanka BB :)
Anulka cały czas myślę oby było dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wcale nie szybko bo i tak nie pęknie do jutra ale przy inseminacji o to chodzi zeby pęcherzyk jeszcze był wtedy żołnierzyki na niego sobie poczekają te pare godzin juz w srodku. A jak duze rosną ci pęcherze? Bo u mnie czekali az miały min 20mm z zastrzykiem ale mi rosną duze ok 24mm wiec chcieli miec pewność ze beda dojrzałe komorki.
Tak wszystko co od mlekaCzyli masło też jest nabiałem ?
A to dobrze wymierzył czasowo wiec teraz tylko czekac az pęknie pęcherzyk i maluchy beda działać :-)Mi pękają jak mam ok 21-22 , już jestem po inseminacji i 16.10 mam zrobić bhcg
A to dobrze wymierzył czasowo wiec teraz tylko czekac az pęknie pęcherzyk i maluchy beda działać :-)
Crinone zel to progesteron dopochwowy na podtrzymanie maluszka a neoparin to zastrzyki w brzuch na rozrzadzenie krwi.A na co są te leki?
Oooo dziekuje za informacje kochana. Myslalam ,ze skoro lekarz widzi ,ze ubezpieczona to to co na znizke to pisze na znizke a to co nie ma na znizke to daje 100% widze ,ze samemu jak sie czlowiek nie zorientuje:/ ....... ****** ***** ***** wrrrr ino przeklinac:/ a tyle kasy wydaje. Jakbym malo dala na cala procedure.Na crione nie ma refundacji, ale na neoparin jest. Po usg idź do gina na NFZ, który przepisze ci receptę z refundacja, wtedy 10szt neoparinu kosztuje 3,2 zł
Ja piłam i nadal piję, jedną słabą z mlekiem. Jedna w sensie porcja espresso.Dziewczyny, pijecie kawę po transferze? Jak tak to jaka i ile?