Witamitawegaminka
Fanka BB :)
Dziewczyny czekajace na bete mooocne kciuki!!! Musi sie udac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na co są te leki?Ja znow dostalam recepte na crinone i neoparin. Co 10 dni 640zl na recepte ws,ystko 100% a ubezpieczona jestem jak tak dalej pojdzie to nie bedzie mnie stac na dres ciazowy jak dzidzia da rade ciekawe do kiedy bede to brac
Gratuluje Jak wyglada dzisiaj u Ciebie sytuacja ? Takie odpowiedzi dają sileJa miałam odroczony ze względu na za wysoki progesteron i estradiol i sie udało. Statystyki pokazują ze crio daje wieksze szanse na ciaze niz ze swiezynek ponieważ organizm jest wypoczęty i bez obciążeń po stymulacji wiec sie tym nie martw tylko odpoczywaj...
Oby było inaczej. Trzymam kciuki!!!Krew oddana, tylko czekać na wyniki. Przeczucie mi mówi że nic z tego, jeśli będzie inaczej będę mocno zdziwiona.
Ja znow dostalam recepte na crinone i neoparin. Co 10 dni 640zl na recepte ws,ystko 100% a ubezpieczona jestem jak tak dalej pojdzie to nie bedzie mnie stac na dres ciazowy jak dzidzia da rade ciekawe do kiedy bede to brac
Trzymam kciuki Trzeba myśleć pozytywnieKrew oddana, tylko czekać na wyniki. Przeczucie mi mówi że nic z tego, jeśli będzie inaczej będę mocno zdziwiona.
Wszystko dobrze juz mi minęły wszystkie dolegliwości i juz nawet zapominam ze jestem w ciazy nawet nie wiem czy to 15 czy 16 tydzien :-) wiem ze zadzwonią do mnie jak bede w 19tc żebym przyszła na usg Hehehe a tak to poprostu zyje normalnie.Gratuluje ☺ Jak wyglada dzisiaj u Ciebie sytuacja ? Takie odpowiedzi dają sile
Czyli masło też jest nabiałem ?Oczywiście że nabiał