reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj dopiero 5dpt, miałam trzydniowe więc poniedziałek bedzie 10dpt i chyba tak dopiero zrobię bo sob- niedz nie mam czynnego laboratorium. W piątek robię morfologie przy accofilu ale piątek to dopiero 7dpt i nie wiem czy jest sens.
Tez mialam 3 dniowe zarodki i wachalam sie zrobic bete i teraz nie pamietam czy w 6 czy w 7 ale raczej w 7 dpt i beta wyszla 21 cos a juz na drugi dzien powtorzylam czy to nie zastrzyk i byla 49 cos. Ale wiadomo kazdy jest inny i u kazdego rozwija sie inaczej..szkoda stresu wczesniej bo to nie przesądza ani w jedna ani w druga strone ale ja i tak nie wytrzymalam:):) i mogli mowic ,uszy wykrecac a i tak zrobilam swoje bo tak czulam w srodku :):)

Tez mialam 3 dniowe zarodki i wachalam sie zrobic bete i teraz nie pamietam czy w 6 czy w 7 ale raczej w 7 dpt i beta wyszla 21 cos a juz na drugi dzien powtorzylam czy to nie zastrzyk i byla 49 cos. Ale wiadomo kazdy jest inny i u kazdego rozwija sie inaczej..szkoda stresu wczesniej bo to nie przesądza ani w jedna ani w druga strone ale ja i tak nie wytrzymalam:):) i mogli mowic ,uszy wykrecac a i tak zrobilam swoje bo tak czulam w srodku ogolnie jestem osoba cierpliwa ,ale co do takiej sprawy to ja nie z tych co przeczekaja grzecznie i maja cierpliwosc hihi

reklama
Dzisiaj dopiero 5dpt, miałam trzydniowe więc poniedziałek bedzie 10dpt i chyba tak dopiero zrobię bo sob- niedz nie mam czynnego laboratorium. W piątek robię morfologie przy accofilu ale piątek to dopiero 7dpt i nie wiem czy jest sens.

Ktoś wrzucam kiedyś taki powiedzmy harmonogram co się dzieje dzień po dniu z zarodkiem i przy 3 dobowym pisze że od 8 dpt dopiero zaczyna być produkowane HCG. Ja miałam 5 dobowe zarodki i u mnie było że od 6 dpt więc zobaczymy. Od niedzieli wieczorem ciągle ciągną mnie jajniki czuje takie kucie raz jeden raz drugi jakoś mnie to bardzo martwi

Do góry