Witamitawegaminka
Fanka BB :)
w poniedzialek beta 206 a dzis 430, 9. Mam nadzieje ,ze dobrze rosnie i ze na usg tez bedzie wporzadku.No i jak wyniki, masz już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w poniedzialek beta 206 a dzis 430, 9. Mam nadzieje ,ze dobrze rosnie i ze na usg tez bedzie wporzadku.No i jak wyniki, masz już?
Zeby bylo wszystko wporzadku....Kuzwa zaczol mnie boleć brzuch teraz jakby przestaje wkladka była cała we krwi nie panikuje bo w ciazy z synem na początku było to samo A wszystko było ok.Ale martwię się okropnie
Piękny wynik, gratulujęw poniedzialek beta 206 a dzis 430, 9. Mam nadzieje ,ze dobrze rosnie i ze na usg tez bedzie wporzadku.
Dzisiaj dopiero 5dpt, miałam trzydniowe więc poniedziałek bedzie 10dpt i chyba tak dopiero zrobię bo sob- niedz nie mam czynnego laboratorium. W piątek robię morfologie przy accofilu ale piątek to dopiero 7dpt i nie wiem czy jest sens.A kiedy sprawdzisz?
W Polsce. Gyncentrum w KatowicachW Polsce ta klinika ?
Tez mialam pusty jak beben pecherz i tez z gyncentrum jestem. Mi kazali lezec 15 min po transwerze 2 zarodkow.Ja w GynC. Tam nie trzeba miec pełnego pecherza
Dziekuje. Mam nadzieje ze wszystkie tu bedziemy mialy cudowny final bez niczego zlego po drodze..Piękny wynik, gratuluję
Tez mialam 3 dniowe zarodki i wachalam sie zrobic bete i teraz nie pamietam czy w 6 czy w 7 ale raczej w 7 dpt i beta wyszla 21 cos a juz na drugi dzien powtorzylam czy to nie zastrzyk i byla 49 cos. Ale wiadomo kazdy jest inny i u kazdego rozwija sie inaczej..szkoda stresu wczesniej bo to nie przesądza ani w jedna ani w druga strone ale ja i tak nie wytrzymalam i mogli mowic ,uszy wykrecac a i tak zrobilam swoje bo tak czulam w srodkuDzisiaj dopiero 5dpt, miałam trzydniowe więc poniedziałek bedzie 10dpt i chyba tak dopiero zrobię bo sob- niedz nie mam czynnego laboratorium. W piątek robię morfologie przy accofilu ale piątek to dopiero 7dpt i nie wiem czy jest sens.
Tez mialam 3 dniowe zarodki i wachalam sie zrobic bete i teraz nie pamietam czy w 6 czy w 7 ale raczej w 7 dpt i beta wyszla 21 cos a juz na drugi dzien powtorzylam czy to nie zastrzyk i byla 49 cos. Ale wiadomo kazdy jest inny i u kazdego rozwija sie inaczej..szkoda stresu wczesniej bo to nie przesądza ani w jedna ani w druga strone ale ja i tak nie wytrzymalam i mogli mowic ,uszy wykrecac a i tak zrobilam swoje bo tak czulam w srodku ogolnie jestem osoba cierpliwa ,ale co do takiej sprawy to ja nie z tych co przeczekaja grzecznie i maja cierpliwosc hihi
Dzisiaj dopiero 5dpt, miałam trzydniowe więc poniedziałek bedzie 10dpt i chyba tak dopiero zrobię bo sob- niedz nie mam czynnego laboratorium. W piątek robię morfologie przy accofilu ale piątek to dopiero 7dpt i nie wiem czy jest sens.