frustratio
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy z lekkim katarem można badać komórki nk, all mlr itd? Nie mam temperatury ani bólu gardła tylko lekki katar. Nie biorę antybiotyku, pijam teraflu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy razem będzie dobrze, musi być. Trochę mnie podlamal fakt że tylko jeden zarodek. Nastawilam się już na twixy ale trudno.Właśnie wracam do domu z Blastusiem 2bb. Zostało tylko czekać.
Ja o dziwo nastawiona byłam na 1. To kiedy testujemy?To czekamy razem będzie dobrze, musi być. Trochę mnie podlamal fakt że tylko jeden zarodek. Nastawilam się już na twixy ale trudno.
Jeszcze czekam bo mam wlew po wyjściu ustalę terminy, w invicta mam 3 weryfikację. Pierwsza nic mi nie powie bo wzięłam pregnyl. Druga w poniedziałek lub wtorek.Ja o dziwo nastawiona byłam na 1. To kiedy testujemy?
Ja miałam, nic strasznego.Dziewczyny ja już po transferze. Niestety tylko jednego zarodka. Drugi się nie rozmrozil. Jakaś degeneracja czy coś. Ten jeden jest ze mną i oby już został. Do tego dzień wcześniej robiłam test UMA i wynik 14 więc mam wlew z atozybanu. Miała go może któraś z was?
To pocieszajace...nie to ,ze Cie bolało oczywiscie ale to ,ze to normalne. Myslalam ,ze sobie zaszkodzilam bo tak energicznie sie wygielam i przeciagnelam zapominajac o uwazaniu ,ze az sobie z bolu usiadlam w lazience. Teraz tylko do usg...nie wiem czemu ja mam czarne scenariusze..nawet jak beta ladnie przyrasta to boje sie ze na usg wyjdzie lipa z tej ciazy...ze pozamacicznq albo pusta albo serduszko nie zacznie bic. Moze dlatego ze 10 lat staran to duzo i trudno mi uwierzyc ,ze wkoncu sie udaloJa też miewałam okropne przeszywające bóle brzucha. Pobrali 16 jajeczek to sporo. Ciąża po świeżym transferze. Przeszlo w okolicach 5 tc. A i brzuch jak balon.
Mój też był 2 bb. Czekamy razem trzymam kciukiWłaśnie wracam do domu z Blastusiem 2bb. Zostało tylko czekać.
Trzymam goraco kciuki niech bąbelek rozgosci sie u Ciebie w brzusiu juz na najblizsze 9 miesiecyDziewczyny ja już po transferze. Niestety tylko jednego zarodka. Drugi się nie rozmrozil. Jakaś degeneracja czy coś. Ten jeden jest ze mną i oby już został. Do tego dzień wcześniej robiłam test UMA i wynik 14 więc mam wlew z atozybanu. Miała go może któraś z was?