reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy z lekkim katarem można badać komórki nk, all mlr itd? Nie mam temperatury ani bólu gardła tylko lekki katar. Nie biorę antybiotyku, pijam teraflu.

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już wrzesień - kobietki, to będzie nasza jesień! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz
2019-09-24 Riddikulus transfer ❤❤❤
2019-09-24 Linaaa transfer ❤❤❤
2019-09-27 AleAle27 II podglądanie Maluszka ❤❤❤
2019-09-29 Pola0702 wizyta u DR Paśnika
2019-09-30 nieagatka beta!!!!!!!

2019-09-30 Netiaskitchen transfer!!!!❤❤❤
2019-10-02 Elizabeth68 beta!!!!!!!
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbuleńka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

@Riddikulus i @Linaaa trzymamy kciuki za udany transfer :)

Mogę spróbować ale nie obiecuje ze szybko się nauczę :/ Proszę o wszelkie instrukcje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja już po transferze. Niestety tylko jednego zarodka. Drugi się nie rozmrozil. Jakaś degeneracja czy coś. Ten jeden jest ze mną i oby już został. Do tego dzień wcześniej robiłam test UMA i wynik 14 więc mam wlew z atozybanu. Miała go może któraś z was?
Ja miałam, nic strasznego.

Ja też miewałam okropne przeszywające bóle brzucha. Pobrali 16 jajeczek to sporo. Ciąża po świeżym transferze. Przeszlo w okolicach 5 tc. A i brzuch jak balon.
To pocieszajace...nie to ,ze Cie bolało oczywiscie:) ale to ,ze to normalne. Myslalam ,ze sobie zaszkodzilam bo tak energicznie sie wygielam i przeciagnelam zapominajac o uwazaniu ,ze az sobie z bolu usiadlam w lazience. Teraz tylko do usg...nie wiem czemu ja mam czarne scenariusze..nawet jak beta ladnie przyrasta to boje sie ze na usg wyjdzie lipa z tej ciazy...ze pozamacicznq albo pusta albo serduszko nie zacznie bic. Moze dlatego ze 10 lat staran to duzo i trudno mi uwierzyc ,ze wkoncu sie udalo

reklama
Dziewczyny ja już po transferze. Niestety tylko jednego zarodka. Drugi się nie rozmrozil. Jakaś degeneracja czy coś. Ten jeden jest ze mną i oby już został. Do tego dzień wcześniej robiłam test UMA i wynik 14 więc mam wlew z atozybanu. Miała go może któraś z was?
Trzymam goraco kciuki :) niech bąbelek rozgosci sie u Ciebie w brzusiu juz na najblizsze 9 miesiecy

Do góry