Cytrynka122
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem, że temat się przewijał już kiedyś- jaki kwas metylowane polecacie? Czy witaminy też bierzecie metylowane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Jeszcze dość wcześnie na panikę.Tak miałam podawane 2 zarodki 5 dobowe 19.09 więc to pewnie pozostałości po ovitrelle. W czwartek zrobię jeszcze raz, ale czuje że znów kicha
Ja też miewałam okropne przeszywające bóle brzucha. Pobrali 16 jajeczek to sporo. Ciąża po świeżym transferze. Przeszlo w okolicach 5 tc. A i brzuch jak balon.Wiesz..martwie sie bo ten brzuch byn wzdety wrazliwy ,lekko bolesny jak przy stymulscji jak jechalam na betke, a po powrocie ten przeszywajacy bol i nagle nic, brzuch miekki zadnych bolesci , jakby ten balon ktory byl w srodku pekl. Juz nie czuje sie " ciazowo" nic nie czuje..pocieszlam sie ze to moze pozostale pecherzyki po punkvi popekaly i tyle i one powodowaly wdecie i bol. Ale mam tez czarne mysli ze byly dwa zarodki i moze 1 odszedl zobacze jutro bete. Oczywiscie krew rano i znow czekac do wieczora na wyniki i dojechac do katowic po nie..to znow caly dzien myslenia. Mysle ,ze kazda z nas bedzie panikowac i sie bac juz zawsze...bo te nasze ciaze sa wystarane ,wychuchane...najukochansze i boimy sie porazki jak i przechodzic to po raz kolejny.
@ilmenau - tylko 6 - buuuu , czwartek kolejny podgląd- ale kciukasy proszę nadal czymć@Agniecha1508 i kiedy transfer? Endo ładne i tlusciutkie?
5 dzien to wg ekstremalnie wczesnie na bete, a juz na pewno na taka mine na wynik 10, ktory jakby nie bylo moze oznaczac ciaze... Dlatego ja nie lubie tych wczesnych bet, niczego nie wyjasniaja jednoznacznie.Tak miałam podawane 2 zarodki 5 dobowe 19.09 więc to pewnie pozostałości po ovitrelle. W czwartek zrobię jeszcze raz, ale czuje że znów kicha
Ja brałam Femibion A teraz biorę PregnaDziewczyny wiem, że temat się przewijał już kiedyś- jaki kwas metylowane polecacie? Czy witaminy też bierzecie metylowane?
Czemu tak wcześnie bete robisz? nie szkoda Ci nerwów? 9dpt najwcześniej można zrobić, żeby wyniki były miarodajne Także trzymaj się i zrób betę w piątek lub sobotę. :*Właśnie przyszły wyniki. Beta 10.8 :-(
No właśnie różne szkoły i człowiek nie wie co robić. Odstawiłam niby stopniowo. Przez tydzień co 2 dzień. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Sa różne szkoly. Niektorzy mowia ze odstawia sie zaraz po pozytywnym tescie a inni ze po serduszku. Nie wiem tylko czy sie schodzi stopniowo czy nie.
W ciazy prolaktyna sama rosnie i ma rosnac wiec nie mozna zbijac lekami.