Przykro mi ale nie tracimy nadziei. Jest wczas może to taki leniuszek? Oby! A czemu 7 mm? Pisałaś z tego co kojarzę że miałaś duże, ładne Endo?Dzięki, Kochana jesteś teraz do mnie dociera, że chyba jednak dobrze usłyszałam, że endo w dniu transferu miałam 7mm,tylko On tak mnie zagadał....transfer powinien być odwołany...
Nic czekamy do soboty. I winko jak najbardziej
reklama
A ty nie pisałaś wcześniej że iles tam przed jest 10 mm coś mi switaDzięki, Kochana jesteś teraz do mnie dociera, że chyba jednak dobrze usłyszałam, że endo w dniu transferu miałam 7mm,tylko On tak mnie zagadał....transfer powinien być odwołany...
Aduś16
Fanka BB :)
7mm to za mało trochę na transfer.. Mówi się że min. 8mm ma być.. dziwny lekarz.. a tak na marginesie wino poprawia endo Masz jeszcze mrozaczki czy od nowa?Dzięki, Kochana jesteś teraz do mnie dociera, że chyba jednak dobrze usłyszałam, że endo w dniu transferu miałam 7mm,tylko On tak mnie zagadał....transfer powinien być odwołany...
Wiecie co przeczytałam dziś wywiad z Rozenkowa o iVF i dużo refleksji po nim mam.. warto przeczytać..
Duże w 11dc a przy transferze już 7....Przykro mi ale nie tracimy nadziei. Jest wczas może to taki leniuszek? Oby! A czemu 7 mm? Pisałaś z tego co kojarzę że miałaś duże, ładne Endo?
Ale jak to? To znaczy że za późno transfer był? Ja nawet nie miałam mierzone w dniu transferu.Duże w 11dc a przy transferze już 7....
Od nowa aaaaa.....7mm to za mało trochę na transfer.. Mówi się że min. 8mm ma być.. dziwny lekarz.. a tak na marginesie wino poprawia endo Masz jeszcze mrozaczki czy od nowa?
Wiecie co przeczytałam dziś wywiad z Rozenkowa o iVF i dużo refleksji po nim mam.. warto przeczytać..
Tak 10mm było namonitoringu w 11dc.A ty nie pisałaś wcześniej że iles tam przed jest 10 mm coś mi swita
A na transferze 7mm tylko zaglądał, że tłusciutkie, to sobie pomyślałam, że może coś nie do słyszałam, bo przecież by mi transferu na takim endo nie robił ic teraz juzpo ptokach. Trzeba było mi bardziej się dopytać.
caffee_latte
Zły sen ...
Cześć Wszystkim Mam pytanie czy ktoś słyszał żeby tak małe przyrosty skończyły się prawidłowa ciążą? ( chodzi o transfer blastki)
5dpt 0
7dpt 28
9dpt 38
5dpt 0
7dpt 28
9dpt 38
Aduś16
Fanka BB :)
Kurczę ale jak , od 11dc to transferu być o 4mm zmalała? Coś musiał że zmierzyc.. Endo maleje jak przychodzi @ dopieroDuże w 11dc a przy transferze już 7....
Na to wychodziAle jak to? To znaczy że za późno transfer był? Ja nawet nie miałam mierzone w dniu transferu.
reklama
Kurczę ale jak , od 11dc to transferu być o 4mm zmalała? Coś musiał że zmierzyc.. Endo maleje jak przychodzi @ dopiero
no właśnie aduś były już takie przypadki i mogło tak być -powinnam mieć wcześniej ten transfer...
ale teraz już ni ma co gdybać...czas na nowy plan.PRZYKRO MI BARDZO ,ale dam radę
Podziel się: