Dziękuję za wspisanie mnie do kalendarza aż miło mi sie zrobiłoyesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udało mnie się-proszę sprawdzić czy nikt nie pominiety.od jutra postaram się wstawiać rano
reklama
Proszę bardząDziękuję za wspisanie mnie do kalendarza aż miło mi sie zrobiło
Nawet nie wiesz jak mi gamoniowi miło, że w końcu wstawiłam poprawnie ahhhhhaaa
Mi tez kazali się wysiusiać przed transferemA mój lekarz mówił że to jest jakiś mit i na transfer się nie przychodzi z pełnym pecherzem
Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja byłam chyba że 3 razyMi tez kazali się wysiusiać przed transferem
He he,Ja byłam chyba że 3 razy
Netiaskitchen
Powiem Wam tak, wszystko jedno czy pusty czy pełny pęcherz, to chyba zależy od kliniki i lekarza, grunt żeby efekt był ja musiałam dziś mieć pełnyMi tez kazali się wysiusiać przed transferem
Ja też muszę mieć obowiązkowo pełny.Powiem Wam tak, wszystko jedno czy pusty czy pełny pęcherz, to chyba zależy od kliniki i lekarza, grunt żeby efekt był ja musiałam dziś mieć pełny
Jak piszesz, oby efekt był
Netiaskitchen
Kciuki zaciśnięte!!! Niech ten wrzesień będzie naszJa też muszę mieć obowiązkowo pełny.
Jak piszesz, oby efekt był
Skarbulenka
Kochana jesteś wielkayesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udało mnie się-proszę sprawdzić czy nikt nie pominiety.od jutra postaram się wstawiać rano
Super że przejelas kalendarz
Mnie wpis 18 na wizytę
reklama
Skarbulenka
Ja też miałam na pustym i się udało za pierwszym razemPowiem Wam tak, wszystko jedno czy pusty czy pełny pęcherz, to chyba zależy od kliniki i lekarza, grunt żeby efekt był ja musiałam dziś mieć pełny
Podziel się: