Kurczę, Ty będziesz 3 razy robiła betę? Tak wcześnie? Mi kazali zrobić najwcześniej dopiero po 12dptJa już po transferze, poszło szybko i sprawnie wracamy z kropkiem do domku. Trzymajcie kciuki żeby został!!! @Murawa teraz Twoja kolejBeta 7.090,11.09 i 14.09 (tej pierwszej weryfikacji możesz nie wpisywać jo na pewno będzie 0,1)
reklama
Kurczę, Ty będziesz 3 razy robiła betę? Tak wcześnie? Mi kazali zrobić najwcześniej dopiero po 12dpt
A i tak zrobiłam sama wcześniej, czyli w 9dpt
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Taka klinika, takie podejście mają. Te pierwsze badania to głównie żeby sprawdzić i ew. Skorygować poziomprogesteronu i estradiolu, nastawiam się że beta może mieć sens dopiero tego 14.09Kurczę, Ty będziesz 3 razy robiła betę? Tak wcześnie? Mi kazali zrobić najwcześniej dopiero po 12dpt
Jak 3 ?tzn 3 bety?Of course będę meldować co i jak. Zresztą mam planowo 3 weryfikacje, więc będę dawać znać na bieżąco
Śliwka12345
Tak. Jak odstawisz leki to po kilku dniach pewnie przyjdzieMyślę podobnie ja ty, ale jakaś iskierka nadzieji się jeszcze tli.
A przy biochemicznej też okresu nie ma? Bo mi sie spóźnia 3 dni? Ale to pewnie od leków, nie?
Netiaskitchen
Tak, 3x beta+estr+prgJak 3 ?tzn 3 bety?
Nom ja tez mam 3 x w 8,10 dpt i trzecia po tygodniu od 2 weryfikacjiTak, 3x beta+estr+prg
Ja napiszę jakie wszystkie biorę:Ile bierzecie tabletek rozkurczowych zapobiegawczo po transferze i ile mają mg?
1x dziennie- Acard, Encorton
3x dziennie - Progesterone besins (dopochwowo), Estrofem, Duphaston
A wzdęcia to już mnie trzymają ze 2 tygodnie, masakra
reklama
Agniecha1508
No ooooo.... Ni da się ukryć.... Wszystkie już dawno zaciążone lub w ciąży z "moich" czasów dołączenia do forum Tylko @Agniecha1508 bidna jeszcze mi towarzyszy w niedoliQUOTE="ilmenau, post: 18488537, member: 180180"]
Kochana, najwyższa pora, żebyś była w ciąży
[/QUOTE]
@Murawa
Podziel się: