nadzieja xxx
Fanka BB :)
Przykro mi tule mocno trzymaj sięPrzykro mi kochana, przytulam[emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi tule mocno trzymaj sięPrzykro mi kochana, przytulam[emoji22]
Bardzo mi przykro. Ale najważniejsze że jest siła do dalszej walkiCześć dziewczyny , u mnie niestety beta 0,1 ☹ Smutnooo...
Pasnik zawsze koresponduje ze mna emailowo wiec z tym nie będzie problemuDziś moja beta spadła do 2.8 ale to była tylko formalność... W pon.widzę się z moim ginem żeby omówić to podejście bo ewidentnie coś się zadzialo że przychamowalo rozwój zarodka. Wiem już jak mogę zbadać KIR wysyłając próbkę z Trójmiasta więc dziękuję za podpowiedź ! jeśli tam coś nie tak wyjdzie będę za tydzień wiedzieć i jak będę w październiku na kilka dni w Polsce myślę żeby się wybrać do Pasnika ale samo badanie KIR i NK z endo mogą być za mało żeby mi zaplanował leczenie do grudniowego crio? Może zrobić teraz coś jeszcze? Dziewczyny które macie doświadczenie z Pasnikiem czy on może na pierwszej wizycie zlecić dodatkowe badania a potem je mailowo zinterpretować i podjąć decyzję co dalej? Problem u mnie logistyczny bo co miesiąc nie dam rady przylatywac a słyszałam że on jest bardzo pomocny w zdalnym leczeniu. dziękuję wam raz jeszcze!
Dobre wieści! Beta 10dpt 242.8 (6dpt - 35.4). Progesteron mi wzrósł do 16.58, estradiol spadł 531. Czekam na weryfikację telefoniczną przez lekarza. Czy to nie za duży wzrost bety w te cztery dni?@Aariciaa Trzymany mocne kciuki za betę do nieba
@nadzieja xxx Trzymamy mocne kciuki za dużą ilość pęcherzyków
Miłego dnia!
Piekna beta[emoji8]Dobre wieści! Beta 10dpt 242.8 (6dpt - 35.4). Progesteron mi wzrósł do 16.58, estradiol spadł 531. Czekam na weryfikację telefoniczną przez lekarza. Czy to nie za duży wzrost bety w te cztery dni?
MagnellaDziewczyny a jaki magnez używacie?
Pasnik tez lubi miec cytokiny, ANA, zespol antygosfolipidowy, koniecznie pakiet trombofilii.Dziś moja beta spadła do 2.8 ale to była tylko formalność... W pon.widzę się z moim ginem żeby omówić to podejście bo ewidentnie coś się zadzialo że przychamowalo rozwój zarodka. Wiem już jak mogę zbadać KIR wysyłając próbkę z Trójmiasta więc dziękuję za podpowiedź ! jeśli tam coś nie tak wyjdzie będę za tydzień wiedzieć i jak będę w październiku na kilka dni w Polsce myślę żeby się wybrać do Pasnika ale samo badanie KIR i NK z endo mogą być za mało żeby mi zaplanował leczenie do grudniowego crio? Może zrobić teraz coś jeszcze? Dziewczyny które macie doświadczenie z Pasnikiem czy on może na pierwszej wizycie zlecić dodatkowe badania a potem je mailowo zinterpretować i podjąć decyzję co dalej? Problem u mnie logistyczny bo co miesiąc nie dam rady przylatywac a słyszałam że on jest bardzo pomocny w zdalnym leczeniu. dziękuję wam raz jeszcze!
Magnez najlepiej się przyswaja przez kąpiele/ moczenie nóg. Ja używam sól EpsonDziewczyny a jaki magnez używacie?