Dziękuję kochana,tobie też życzę tego stanu.Nie mieliśmy dofinansowania,bo u nas niema .Super gtatuluje! Dużego maluszka życzę No fakt koszta są spore, u nas w Łodzi dofinansowanie do procedury skończyło się bodajże w lutym...
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Robiłam test w 7 dpt. Test niby był negatywny, dopiero po wyschnięciu pokazała się druga kreska widoczna pod światło.Hej, jestem 8dpt podano mi 5dniowy zarodek 4AA. Dziś zrobiłam test z moczu i jedna kreska ale tak czy siak w czwartek beta. A jak było u Was, robiłyście test z moczu przed betą?
Biorę prolutex i fraxiparine, katorga z tymi zastrzykami
Agnieś191
W Gdyni w Gamecie robia.Dziewczyny czy może wiecie gdzie w Gdańsku można poddać się zabiegowi akupunktury pod kontem in vitro?Robiła któraś w Gdańsku i poleca? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Pójdźka
DziękiW Gdyni w Gamecie robia.
Gość gość ANNA
Czytałam historię tej dziewczyny. Można powiedzieć, że to historia wielu z nas ....
„Aż się boję pisać, co pomogło mi zajść w ciążę...” Tej decyzji nie można nikomu narzucić [LIST NIEPŁODNEJ] - Plodnosc.pl
Po drugim nieudanym in vitro z komórkami od dawczyni, załamała się. Wciąż nie wiadomo było, dlaczego tak się dzieje. Co pomogło Oli zajść w ciążę?
plodnosc.pl
Gość gość ANNA
Wszystko zależy jaki wyjdzie pierwszy wynik bety a potem drugi . Jeśli wzrost będzie o 60 70 % to jest ok . Ja mam za sobą jeden nieudany transfer. Nastawialam się że się uda ale cóż... trzymam żeby u Ciebie się udaloCześć piszę po raz pierwszy, więc najpierw chcę Wam powiedzieć, że Was wszystkie podziwiam, jesteście NIESAMOWITE... Czytam to forum od kilku dni i mam czasem wrażenie jakbym Was znała jestem dziś 8dpt, krótki protokół - mój 1-raz, mam 37 lat, AMH od 0,8 do 1,1 i czuję że się nie udało, jak czytam jakie jesteście dzielne, to głupio mi się załamywać, ale same wiecie że letko nie jest. Wg zaleceń w 5dpt byłam na kontroli progesteronu i z 46 w dniu transferu spadł mi do 5,86, lekarz powiedział że niby nic nie jest przesądzone, dołożył leków, w poniedziałek kolejna kontrola. Bete mam robić dopiero 23go, ale chyba będę w poniedziałek naciskać żeby mi zrobili jednak, nie mam żadnego krwawienia nawet małej kropelki, progesteron katastrofa, dwa sikacze z jedną kreską i niestety zero mrozaczkow. Jest jeszcze jakaś nadzieja? Czy nastawić się na porażkę? Nie chce się poryczec w poniedziałek w klinice. Pozdrawiam i dziękuję że jesteście.
Dzięki za info o dochodzeniu do siebie a powiedzcie dziewczyny te które miały Ok 20 komórek, ile zarodków udało się wykluć z takiej ilości? Trochę się stresuje, że było ich dużo i mogą być słabej jakości. Czekam na tel z kliniki ale to przez to czekanie nie mogę na niczym się skupić.
NadziejaJest
Taak, muszę szukać i próbować, juz z roznych polek cenowych kupuje. Na szczescie dermatolog juz niedlugo, moze mnie uratuje. Musze zbadac i ja ferrytyne bo nigdy nie sprawdzalam. Jeszcze planuje zrobic krzywa cukrowa i insulinowa bo lata temu robilam. Ale czytalam ze trzeba miec skierowanie?O kurczaki, mi bardzo pomógł. Najlepszy ze wszystkich. Może jakiś bio? Musisz szukać. Wcale te najdroższe nie są naj. Ja też brałam preparaty żelaza bo ferrytynę miałam poniżej normy.
NadziejaJest
Ja mialam pobrane cos okolo 20 ale zapladnialismy 14 i mielismy 8 zarodeczkowDzięki za info o dochodzeniu do siebie a powiedzcie dziewczyny te które miały Ok 20 komórek, ile zarodków udało się wykluć z takiej ilości? Trochę się stresuje, że było ich dużo i mogą być słabej jakości. Czekam na tel z kliniki ale to przez to czekanie nie mogę na niczym się skupić.
reklama
O to super wynik aż mnie skręca z tym oczekiwaniem. Nie chce się bardzo nastawiam żeby później nie było dużego rozczarowania.
Podziel się: