reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, jestem 8dpt podano mi 5dniowy zarodek 4AA. Dziś zrobiłam test z moczu i jedna kreska :( ale tak czy siak w czwartek beta. A jak było u Was, robiłyście test z moczu przed betą?
Biorę prolutex i fraxiparine, katorga z tymi zastrzykami

Hej, jestem 8dpt podano mi 5dniowy zarodek 4AA. Dziś zrobiłam test z moczu i jedna kreska :( ale tak czy siak w czwartek beta. A jak było u Was, robiłyście test z moczu przed betą?
Biorę prolutex i fraxiparine, katorga z tymi zastrzykami
Nie przejmuj się testem i idź normalnie na betę, mi akurat test wyszedł już 7 dpt, ale są dziewczyny którym wyszedł negatywny przy becie ponad 100 a dlaczego dopiero w czwartek beta? Jutro już powinnaś mieć jasna sytuację jeżeli pójdziesz na betę, nie musisz czekać aż do czwartku.

Nie przejmuj się testem i idź normalnie na betę, mi akurat test wyszedł już 7 dpt, ale są dziewczyny którym wyszedł negatywny przy becie ponad 100 a dlaczego dopiero w czwartek beta? Jutro już powinnaś mieć jasna sytuację jeżeli pójdziesz na betę, nie musisz czekać aż do czwartku.
Lekarz kazał zrobić bete 12dpt, ale czytając forum widzę że większość z nas robi wcześniej bete. Z 6 zapłodnionych zarodków przetrwał tylko jeden (ten podany), mam jeszcze 12 zamrożonych komórek. Jeśli z nich nic nie wyjdzie to kolejnej stymulacji nie zniosę. W pierwszych dniach po transferze miałam obolałe piersi i kuły mnie jajniki, drętwiały nogi i dostałam pryszczy, generalnie samopoczucie jak na @

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️

SIERPIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza: Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-08-18 nadzieja xxx stymulacja III
2019-08-19 Aariciaa II weryfikacja
2019-08-19 Nataliaa93 Wizyta po udanym transferze
2019-08-20 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-21 Skarbulenka podglądanie maluszka❤️
2019-08-21 Pala Podglądanie maluszka ❤
2019-08-21 Sterlicja transfer
2019-08-22 sandra777.12 transfer
2019-08-23 Aariciaa III weryfikacja
2019-08-26 anulka36 Podglądanie maluszka ❤
2019-02-27 [b[ Cytrynka122 [/b] Wizyta kontrolna
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-30 Murawa wizyta przed crio monitoring
2019-08-30 Gość gość ANNA Wizyta przed drugim transferem
2019-09-27 AleAle27 II podglądanie maluszka ❤
2019-09-29 Pola0702 wizyta u dr Paśnika
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Lekarz kazał zrobić bete 12dpt, ale czytając forum widzę że większość z nas robi wcześniej bete. Z 6 zapłodnionych zarodków przetrwał tylko jeden (ten podany), mam jeszcze 12 zamrożonych komórek. Jeśli z nich nic nie wyjdzie to kolejnej stymulacji nie zniosę. W pierwszych dniach po transferze miałam obolałe piersi i kuły mnie jajniki, drętwiały nogi i dostałam pryszczy, generalnie samopoczucie jak na @
Mi lekarz kazał zrobić bete po 14dpt,a i tak zrobiłam w 6 dpt,juz wtedy wyszła pozytywna.Nie wytrzymałabym 2 tyg.U nas na 5 zapłodnionych ,przetrwał tylko 1 i ten jeden rośnie już w brzuszku 3 miesiąc.Ale powiem ci ,że gdyby się wtedy nie udało ,to niewiem kiedy bym znowu podeszla do następnej próby.Stymulacje ciężko przeszłam,źle się czułam..Ale chodzi też o koszta,że trzeba by było poczekać.

Mi lekarz kazał zrobić bete po 14dpt,a i tak zrobiłam w 6 dpt,juz wtedy wyszła pozytywna.Nie wytrzymałabym 2 tyg.U nas na 5 zapłodnionych ,przetrwał tylko 1 i ten jeden rośnie już w brzuszku 3 miesiąc.Ale powiem ci ,że gdyby się wtedy nie udało ,to niewiem kiedy bym znowu podeszla do następnej próby.Stymulacje ciężko przeszłam,źle się czułam..Ale chodzi też o koszta,że trzeba by było poczekać.

Super gtatuluje! Dużego maluszka życzę :) No fakt koszta są spore, u nas w Łodzi dofinansowanie do procedury skończyło się bodajże w lutym...

reklama
Dziewczyny czy może wiecie gdzie w Gdańsku można poddać się zabiegowi akupunktury pod kontem in vitro?Robiła któraś w Gdańsku i poleca? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

Do góry