Jej, a tak zapowiadało sie dobrze! Chyba za duże dawki ci podali skoro tyle naprodukowalas pęcherzyków. Głowa do góry! Będzie dobrze!Dziewczyny u mnie się zawaliło wszystko. Mam hiperstymulacje. 29 pęcherzy urosło, 18 od wtorku. Jutro usg z wyrokiem. Kończą ten cykl, wywołają okres i zacznę od nowa jeśli torbieli się nie nabawie....
Mam w sobie tyle bólu jakbym conajmniej poroniła... aż chce mi się krzyczeć Pcos ty kutwo....
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Jej, a tak zapowiadało sie dobrze! Chyba za duże dawki ci podali skoro tyle naprodukowalas pęcherzyków. Głowa do góry! Będzie dobrze!
Dawke oblicza się na podstawie amh i wagi.... widać jestem przypadkiem beznadziejnym
G
gość_AL19
Gość
ale to jak nie będa ich pobierać?Dawke oblicza się na podstawie amh i wagi.... widać jestem przypadkiem beznadziejnym
tez miałam tylko umnie było ich 20
Nie możesz tak mówić. Bardzo często się zdarzają hiperstymulacje. Będzie dobrzeDawke oblicza się na podstawie amh i wagi.... widać jestem przypadkiem beznadziejnym
Cytrynka122
Dziewczyny jestem po wizycie jest pęcherzyk i ciałko żółte. Dalej jestem obstawiona lekami przez spadek progesteronu. Kolejna wizyta za tydzień ❤
3mamy kciuki @Cytrynka122Dziewczyny jestem po wizycie jest pęcherzyk i ciałko żółte. Dalej jestem obstawiona lekami przez spadek progesteronu. Kolejna wizyta za tydzień ❤
Cytrynka122
@MeganM Kochana kciuki się przydadzą3mamy kciuki @Cytrynka122
Elessi
A na jakim etapie jestes? Bo ja tez miałam ok 30 pęcherzy niektóre były tak duze ze zaczęły mi pękać przed punkcja ale udało sie pobrać 22 komorki. Transfer miałam odroczony ale punkcja sie udała. Masz juz jakies objawy hiperki?Dziewczyny u mnie się zawaliło wszystko. Mam hiperstymulacje. 29 pęcherzy urosło, 18 od wtorku. Jutro usg z wyrokiem. Kończą ten cykl, wywołają okres i zacznę od nowa jeśli torbieli się nie nabawie....
Mam w sobie tyle bólu jakbym conajmniej poroniła... aż chce mi się krzyczeć Pcos ty kutwo....
Roznie..czasami mialam 2 miesiace przerwy a czasami i pol roku.Wow 6 transferów . Po każdym transferze ile miałaś przerwy miesiąc czy dwa? Bo u mnie jest już 1 próba nieudana i teraz 2miesiacy przerwy i będzie 2 stymulacja. Myśle ze to będzie gdzieś październik. [emoji110]
Miedzy transferami diagnozowalam kolejne kwestie i np immunologia zajela mi chyba 4 miesiace.
A.u Ciebie jest DOPIERO 1 proba nieudana. Nie JUZ uda sie. Zobaczysz. Trzeba miec tylko twardy tylek.
reklama
Artemida90
ale to jak nie będa ich pobierać?
tez miałam tylko umnie było ich 20
Nie w Holandii w regulaminie in vitro wyraźnie napisali ze nie przeprowadza się punkcji gdy jest mniej niż 3 pecherzyki i jeśli jest więcej jak 30. Ja mam 29 do jutra mogą jeszcze jakieś się wybić. Także będzie tzw cancel cyklu poprzez wywołanie okresu i zaczynamy nowa stymulacje...
Podziel się: