@Murawa „NIE” DziękujeTO TRZYMAMY MOCNO KCIUKI !!! ZA DWIE TŁUSTE KRECHY...NO DOBRA ,MOŻE BYĆ BLADZIOCHA OBY TYLKO BYŁA!!!
3mac kciuki plz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Murawa „NIE” DziękujeTO TRZYMAMY MOCNO KCIUKI !!! ZA DWIE TŁUSTE KRECHY...NO DOBRA ,MOŻE BYĆ BLADZIOCHA OBY TYLKO BYŁA!!!
Tylko biorę Cyclogest progesteron 2x dziennie.Dziekuje, po transferze jakie leki bierzesz?
Tylko biorę Cyclogest progesteron 2x dziennie.
TO TRZYMAMY MOCNO KCIUKI !!! ZA DWIE TŁUSTE KRECHY...NO DOBRA ,MOŻE BYĆ BLADZIOCHA OBY TYLKO BYŁA!!!
Ahhhha ja mam czopki.Ja będę brać utrogestan 100, 3 razy dziennie po 2 tabletki
Ahhhha ja mam czopki.
Może cisza przed burza ja niestety czekam, bo dopiero na 14-15dc mam zjawić się na podglądanie i mam obawę że wyjdzie na długi weekend i będzie problem z wizytą, ale no cóż. Śmieje się że pewnie w ciąży jestem dlatego nie ma @ hahahahahhaTez właśnie miałam pisać ze jakaś cisza na forum!
Ja biorę ten mieszkam w Uk.Ja będę brać utrogestan 100, 3 razy dziennie po 2 tabletki
kto wie?Może cisza przed burza ja niestety czekam, bo dopiero na 14-15dc mam zjawić się na podglądanie i mam obawę że wyjdzie na długi weekend i będzie problem z wizytą, ale no cóż. Śmieje się że pewnie w ciąży jestem dlatego nie ma @ hahahahahha
Ja biorę ten mieszkam w Uk.
kto wie?
Jej , fajnie! I jak cała procedura? Wy prywatnie czy na NFZ?Ja w Holandii [emoji5]