reklama
nadzieja xxx
Fanka BB :)
Gratulacje
O wow , Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo!
Liliana87
@Czarnula34 gratulacje!
Dziewczyny trzymajcie kciuki, przyszła @, jutro wizyta w klinice i dowiemy się czy zaczniemy stymulacje.
Dziewczyny trzymajcie kciuki, przyszła @, jutro wizyta w klinice i dowiemy się czy zaczniemy stymulacje.
Elessi
Dziewczyny dzis odebrałam wczorajsze wyniki 17dpt beta 6090 :-) ale wystraszyłam sie bo progesteron mi spad do 15 ale napisałam do dr i na szczescie odrazu mi odpisal ze mam sie nie martwic ze wszystko jest ok ale moge wziasc duphaston sobie 2x1 tak na wszelki wypadek.
Dziewczyny dzis odebrałam wczorajsze wyniki 17dpt beta 6090 :-) ale wystraszyłam sie bo progesteron mi spad do 15 ale napisałam do dr i na szczescie odrazu mi odpisal ze mam sie nie martwic ze wszystko jest ok ale moge wziasc duphaston sobie 2x1 tak na wszelki wypadek.
O jaaaa ale wynik bety jest super. Gratulacje!
Forget-me-not...
Ja Ci mogę wypisać trochę tych badań ale lista jest dosyć długa i koszt nie mały...Justyna bez ciebie to nie będzie to samo
Dziewczyny, możecie napisać jakie dokładnie badania robilyscie odnośnie homocysteiny czy immunologii?! Trombofilli... Chociaż to bardziej przy poronieniach
Zastanawiam się czy na własną rękę nie zrobić, na moje pytanie hsg mój lekarz nie widział potrzeby.
Czy ktoś brał Miovellie i Nucleox?
Zastanawiam się czy nie spróbować drugi raz posuplementowac, chociaż miałam nudności i trądzik jak nastolatka po nim
Czekam jak na bombie na miesiączke.... By podejść do crio.....
Nie pamiętam po ilu Ty jesteś juz transferach i czy warto już wszystko robić...
*IMK-subpopulacje limfocytow w tym komorki NK 18-22dc trzeba byc e tym czasie zdrowym i nie na jakichś sterydach itp
*ANA przeciwciala przeciwjądrowe
*ASA przeciwciala przeciwplemnikowe
*przeciwciala antykardiolipinowe
*LA antykoagulant tocznia
*helicobacter pylori
* pakiet na trombofilie przez Test DNA
*Test CBA ocena rownowagi cytokin
*KIR i hla-c partnera
*homocysteina, kwas foliowy, wit. B12
*wit. D3
* krzywa glukozowo-insulinowa
Badań jest jeszcze wiecej wypisalam co ja robiłam, większość zlecil P. reszte sama.
Ja tez czekam na @ i mam nadzieje ze nic sie po drodze niechcianego nie wydarzy bo ide naturalnym... najbardziej sie martwie ta torbiela czy sie wchlonie...
Dziewczyny które mialy tarbiele po niepeknietym pecherzyku czy one sie Wam do kolejnego cyklu wchlanialy?
Czy dluzej to trwało?
U mnie pierwszy raz taka torbiel...
Elessi
Ja miałam malutka torbiel w dniu transferu ale dr powiedział ze to w niczym nie przeszkadza i transfer sie udałJa Ci mogę wypisać trochę tych badań ale lista jest dosyć długa i koszt nie mały...
Nie pamiętam po ilu Ty jesteś juz transferach i czy warto już wszystko robić...
*IMK-subpopulacje limfocytow w tym komorki NK 18-22dc trzeba byc e tym czasie zdrowym i nie na jakichś sterydach itp
*ANA przeciwciala przeciwjądrowe
*ASA przeciwciala przeciwplemnikowe
*przeciwciala antykardiolipinowe
*LA antykoagulant tocznia
*helicobacter pylori
* pakiet na trombofilie przez Test DNA
*Test CBA ocena rownowagi cytokin
*KIR i hla-c partnera
*homocysteina, kwas foliowy, wit. B12
*wit. D3
* krzywa glukozowo-insulinowa
Badań jest jeszcze wiecej wypisalam co ja robiłam, większość zlecil P. reszte sama.
Ja tez czekam na @ i mam nadzieje ze nic sie po drodze niechcianego nie wydarzy bo ide naturalnym... najbardziej sie martwie ta torbiela czy sie wchlonie...
Dziewczyny które mialy tarbiele po niepeknietym pecherzyku czy one sie Wam do kolejnego cyklu wchlanialy?
Czy dluzej to trwało?
U mnie pierwszy raz taka torbiel...
Vinszka
My mieliśmy w proszku, a na co wy bierzecie?Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was wraz z partnerem przyjmowała witaminy korzeń maca? Jakieś opinie na ten temat
reklama
Forget-me-not...
Ja kupilam mace w proszku i dodawalam do koktajli itp podobno super na płodność.Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was wraz z partnerem przyjmowała witaminy korzeń maca? Jakieś opinie na ten temat
Czy coś pomogło to Ci nie powiem bo braliśmy dużo innych naturalnych wspomagaczy i witaminek... [emoji6]
Podziel się: