reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justyna bez ciebie to nie będzie to samo

Dziewczyny, możecie napisać jakie dokładnie badania robilyscie odnośnie homocysteiny czy immunologii?! Trombofilli... Chociaż to bardziej przy poronieniach
Zastanawiam się czy na własną rękę nie zrobić, na moje pytanie hsg mój lekarz nie widział potrzeby.
Czy ktoś brał Miovellie i Nucleox?
Zastanawiam się czy nie spróbować drugi raz posuplementowac, chociaż miałam nudności i trądzik jak nastolatka po nim

Czekam jak na bombie na miesiączke.... By podejść do crio.....
Ja Ci mogę wypisać trochę tych badań ale lista jest dosyć długa i koszt nie mały...
Nie pamiętam po ilu Ty jesteś juz transferach i czy warto już wszystko robić...
*IMK-subpopulacje limfocytow w tym komorki NK 18-22dc trzeba byc e tym czasie zdrowym i nie na jakichś sterydach itp
*ANA przeciwciala przeciwjądrowe
*ASA przeciwciala przeciwplemnikowe
*przeciwciala antykardiolipinowe
*LA antykoagulant tocznia
*helicobacter pylori
* pakiet na trombofilie przez Test DNA
*Test CBA ocena rownowagi cytokin
*KIR i hla-c partnera

*homocysteina, kwas foliowy, wit. B12
*wit. D3
* krzywa glukozowo-insulinowa

Badań jest jeszcze wiecej wypisalam co ja robiłam, większość zlecil P. reszte sama.

Ja tez czekam na @ i mam nadzieje ze nic sie po drodze niechcianego nie wydarzy bo ide naturalnym... najbardziej sie martwie ta torbiela czy sie wchlonie...

Dziewczyny które mialy tarbiele po niepeknietym pecherzyku czy one sie Wam do kolejnego cyklu wchlanialy?
Czy dluzej to trwało?
U mnie pierwszy raz taka torbiel...

Ja Ci mogę wypisać trochę tych badań ale lista jest dosyć długa i koszt nie mały...
Nie pamiętam po ilu Ty jesteś juz transferach i czy warto już wszystko robić...
*IMK-subpopulacje limfocytow w tym komorki NK 18-22dc trzeba byc e tym czasie zdrowym i nie na jakichś sterydach itp
*ANA przeciwciala przeciwjądrowe
*ASA przeciwciala przeciwplemnikowe
*przeciwciala antykardiolipinowe
*LA antykoagulant tocznia
*helicobacter pylori
* pakiet na trombofilie przez Test DNA
*Test CBA ocena rownowagi cytokin
*KIR i hla-c partnera

*homocysteina, kwas foliowy, wit. B12
*wit. D3
* krzywa glukozowo-insulinowa

Badań jest jeszcze wiecej wypisalam co ja robiłam, większość zlecil P. reszte sama.

Ja tez czekam na @ i mam nadzieje ze nic sie po drodze niechcianego nie wydarzy bo ide naturalnym... najbardziej sie martwie ta torbiela czy sie wchlonie...

Dziewczyny które mialy tarbiele po niepeknietym pecherzyku czy one sie Wam do kolejnego cyklu wchlanialy?
Czy dluzej to trwało?
U mnie pierwszy raz taka torbiel...
Ja miałam malutka torbiel w dniu transferu ale dr powiedział ze to w niczym nie przeszkadza i transfer sie udał

reklama
Do góry