reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny! Jestem dziś 31dpt, z wyliczen wychodzi 6t i 4 dni. Wstalam rano do toalety i z przerażeniem zauważyłam śluz koloru różowego :( mialam na usg serduszkowe jechać dopiero w piątek ale dzis zaraz po pracy śmigam zobaczyć co się dzieje. Trzymajcie kciuki, żeby nie zwaistowalo to najgorszego :(. Pozdrawiam Was!

Kochana, mogło peknac naczynko, tam wszystko jest teraz dużo bardziej ukrwione. Ale trzymam kciuki, żebyś dzisiaj zobaczyła serduszko ❤️

Jeśli chodzi o estrofem to ja zaczęłam schodzić z niego w 12 tyg, w 14 już skończyłam. Przy estrofemie są różne szkoły i kiedyś była tutaj długa dyskusja na ten temat, której wynikiem było co lekarz to inne podejście...

Cześć dziewczyny, wiem że już nie raz pisalyscie że ból jak na okres jest po transferze normalny a co z wkurwem? Przed okresem zawsze chodzę nabuzowana i teraz mam dokładnie tak samo. Dziś 6dpt.

reklama
Dziewczyny! Jestem dziś 31dpt, z wyliczen wychodzi 6t i 4 dni. Wstalam rano do toalety i z przerażeniem zauważyłam śluz koloru różowego :( mialam na usg serduszkowe jechać dopiero w piątek ale dzis zaraz po pracy śmigam zobaczyć co się dzieje. Trzymajcie kciuki, żeby nie zwaistowalo to najgorszego :(. Pozdrawiam Was!
Ja też miałam rozowy śluz. Ginekolodzy nie wiedzieli od czego. Oczywiście poleciałam do dwóch różnych:)

Do góry