Non stop miałam to uczucieDziewczyny tez miewacie takie bóle jak na okres?. Dziś już jest 8dpt i dziś zaczęło mnie tak kręcić chwilami jak bym miała zaraz dostać @???? Nie wiem czy to normalne?
reklama
Ja tak miałam ,tak się czułamDziewczyny tez miewacie takie bóle jak na okres?. Dziś już jest 8dpt i dziś zaczęło mnie tak kręcić chwilami jak bym miała zaraz dostać @???? Nie wiem czy to normalne?
Już się zaczęłam martwić!Ja tak miałam ,tak się czułam
Non stop miałam to uczucie
Mam nadzieje ze wszystko jest ok
anielka0612
Fanka BB :)
Gratulacje Oby wszystko teraz już szło z górki i nudnych kolejnych 8,5 miesiecyMam wyniki 3 weryfikacji
Beta HCG 97,68
Progesteron 44,8
Estradiol jeszcze nie ma wyniku.
@Justyska13 prosiłaś o więcej informacji. Jest to 28 dc. Jestem obstawiona lekami acard, neoparin, estrofem, luteina dopochwowa, luteina podjęzykowo, metypred, prolutex i Progesteron Besins.
Pójdźka
Ja też u niego się lecze.Dr Sieg.
Justyska13
Dziewczyny mam pytanie. Od kiedy schodzilyscie z estrofemu? Bo mi wystarczy jeszcze na 10 dni estrofemu o lekarz mowi ze jesli beta bedzie pozytywna nadal to bedziemy schodzic z niego i więcej nie chce ju przepisywać. Tylko progesteron bedzie przepisywany.
Mam wyniki 3 weryfikacji
Beta HCG 97,68
Progesteron 44,8
Estradiol jeszcze nie ma wyniku.
@Justyska13 prosiłaś o więcej informacji. Jest to 28 dc. Jestem obstawiona lekami acard, neoparin, estrofem, luteina dopochwowa, luteina podjęzykowo, metypred, prolutex i Progesteron Besins.
Cytrynka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️gratulacje!
reklama
Pójdźka
Mi lekarz zalecił Solgara metafolin 800.Tez uważam, że jeden z lepszych chociaż drogi. Jak bym miała jakiś tańszy kupić to Naturella metylowany tylko tam jest dawka tylko 400 mikrogramow.Dziewczyny proszę o pomoc w wyborze kwasu foliowego metylowego z syntetykiem mam ta mutacje jedną i drugą
Homocysteina 9.1
Podziel się: