reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie z tym estrofemem. Wiem że to za wcześnie na schodzenie i będę się upierać na kolejne tygodnie. W razie wwww kto ma do odsprzedania???

I dostalas antybiotyk Doxycylinum tzf??
Dzieki za info:)
Myslalam ze steryd rozwiazuje temat stanu zapalnego w endometrium....?
Raczej nie. Bo stan zapalny moze wynikac z bakterii a steryd na to nie pomaga
Dziewczyny ;) proszę o pomoc w wyborze kwasu foliowego metylowego z syntetykiem mam ta mutacje jedną i drugą
Homocysteina 9.1
No to np bierz modulatory homocysteiny z Solgara i dokladaj do tego metyl z Solgara 400.
Albo jak Ci zalezy na takich bardziej ciazowych to Composita Mama DHA. Ma oba kwasy i cala reszte potrzebna przy staraniach i ciazy.

Dziewczyny mam pytanie. Od kiedy schodzilyscie z estrofemu? Bo mi wystarczy jeszcze na 10 dni estrofemu o lekarz mowi ze jesli beta bedzie pozytywna nadal to bedziemy schodzic z niego i więcej nie chce ju przepisywać. Tylko progesteron bedzie przepisywany.
Ja dopiero dzisiaj nie wzielam tabletki. Schodzilam od skonczonego 7tc

Ja dopiero dzisiaj nie wzielam tabletki. Schodzilam od skonczonego 7tc
No o wlasnoe noe wiem co ta polozna ma na mysli. Bpnja rozumie schodzenie po malu ale mo wystarczu tylko 3x1 na 10 dni tylko a tu dopiero 7dpt jest czyli jakoś 3 +1tc liczac od miesiączki. Zadnej wizyty jeszcze nie bylo a oni mi mowia o schodzeniu z estrofemu. No chyba zartuja! Wiec spokojnie z 3-4 tyg powinnam brac czyli ok 3 opakowania. Ty mialas estrofem? I od jakich dawek schodzilas.

Dziewczyny pomóżcie z tym estrofemem. Wiem że to za wcześnie na schodzenie i będę się upierać na kolejne tygodnie. W razie wwww kto ma do odsprzedania???
Chodzi o ten lek? mam cały niepotrzebny

Załączniki

• 15640657238391002147261.jpg
    15640657238391002147261.jpg
    679 KB · Wyświetleń: 58
No o wlasnoe noe wiem co ta polozna ma na mysli. Bpnja rozumie schodzenie po malu ale mo wystarczu tylko 3x1 na 10 dni tylko a tu dopiero 7dpt jest czyli jakoś 3 +1tc liczac od miesiączki. Zadnej wizyty jeszcze nie bylo a oni mi mowia o schodzeniu z estrofemu. No chyba zartuja! Wiec spokojnie z 3-4 tyg powinnam brac czyli ok 3 opakowania. Ty mialas estrofem? I od jakich dawek schodzilas.
@Kurcia jesli ci został estrofem to odkupie

reklama
Tak. Ja byłam po crio wiec estrofem byl konieczny. Chyba ze Ty nie jestes po crio ? Ale wydaje mi sie ze jestes.
Bralam caly czas 2x1 estrofem i co 3 dni 2 plastry systen50(tez zawieraja estradiol).
A jak zaczelam schodzic to estrofem 1x1 i 1 plaster, pozniej odstawilam plaster i zostal sam estrofem. I teraz juz nic.
Schodzilam jakies 2.5tygodnia

Do góry