Cytrynka122
Fanka BB :)
dzięki, ide wywalić pół szafy ubrać i może przestane mysleć
Mi też przydałoby mi się wszystko wywalić i ogarnąć, a tak siedzę i książki czytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, ide wywalić pół szafy ubrać i może przestane mysleć
Hehe ja teraz też mam wenę na czytanie.Mi też przydałoby mi się wszystko wywalić i ogarnąć, a tak siedzę i książki czytam
No u nas są z 6 doby 4cb więc takie średnie, ale dobrze się rozmroziły, i buły duże, dlatego podawaliśmy dwa. Zresztą od początku z mężem podjęliśmy decyzje że jak coś coś to podajemy dwa zarodki. Wierzę w nieBędzie dobrze..myśl pozytywnie i mocno wierz w swoje kropeczki moje też podobno były słabe (nie znam klasyfikacji zarodków - jak się udało to wyrzucilamm dokumenty od ivf uznałam że ich nie potrzebuje) i są dwie moje najcudowniejsze istotki sama pani embriolog odradzala żeby brać oba bo mają małe szanse aby je mrozic kolejny raz...
Można zaległości ponadrabiacHehe ja teraz też mam wenę na czytanie.
matko, wstyd się przyznać, ja nie lubie czytać książękMi też przydałoby mi się wszystko wywalić i ogarnąć, a tak siedzę i książki czytam
Mnie z tym ciężko, ale drzemka i wieczory są poświęcone na chwilę relaksu [emoji106]Można zaległości ponadrabiac
To strasznie szybko a u mnie dalej nic. Cholerka. Juz by mogla bycu mnie miesiączka przyszła po 2 dniach