reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No mnie kuuuuusi
Ale jeszcze dzis nieee
Kurde ja sie czuje tak dobrze, no totalnie nic... jakbym w ogole nie byla po invitro ani po transferze... wiecie ze az mnie to zaczyna martwic (oczywiscie no a jakze[emoji23]) nawet zadnych tkniec przed okresem a przeciec tyle progesteronu biore i estradiol
To NORMALNE??

Pytanie z innej beczki

Czy prolutex trzymacie w lodowce? Bo tak mi poelegniarki powiedzialy a napisane jest na nim zeby nie przwchowywac w lodowce...?

reklama
To badanie mi zlecil immunolog z Krakowa Sydor. Ja zrobilam takie kombo: zrobilam to co zleciła klinika, to co zlecil Sydor i to co zlecila taka moja ginka zaufana.
Po czym z wynikami pojechalam do Pasnika.
Takze z immunologii mialam zbadane chyba prawie wszystko co sie dalo.
Nie wiem co robić dalej czemu nie ma implantacji nic A nic... O Sydorze slyszalam i nie wiem czy się d9 niego jeszcze udać co to robić u Pasnik byłam nie ma na mni3 pomysłu intralipid nie pomógł i he0aryna 5 dni przed transferem też nic nie pomogło... nie wiem może inny będzie miałam inna wizję może jakieś sterydy nie wiem zmiana lekarza w klinice nic nie wiem

Bardzo bardzo mi przykro. Trzymaj sie !!Mi sie jakos dluzy. Do prenatalnych jeszcze wiecznosc. I czekam czy moze po 13-14tc mdłości troszke odpuszcza.
U mnie 22+5 i też coś się dłuży. Być może przez te połówkowe właśnie [emoji848]
Ostatnio segregowalam malutenkie ubranka i chciałabym już mieć moje cudowności w ramionach. [emoji7]
Kochana u mnie 19 tc i dalej mdłości i wymioty takie same
Dziś oddałam kibelkowi śniadanie [emoji53] ehh nic przyjemnego, dlatego współczuję.
Jak się czujesz? Rośniesz szybciutko? [emoji1] Odważyłaś się już coś zakupić?

No mnie kuuuuusi
Ale jeszcze dzis nieee
Kurde ja sie czuje tak dobrze, no totalnie nic... jakbym w ogole nie byla po invitro ani po transferze... wiecie ze az mnie to zaczyna martwic (oczywiscie no a jakze[emoji23]) nawet zadnych tkniec przed okresem a przeciec tyle progesteronu biore i estradiol
To NORMALNE??

Pytanie z innej beczki

Czy prolutex trzymacie w lodowce? Bo tak mi poelegniarki powiedzialy a napisane jest na nim zeby nie przwchowywac w lodowce...?
@Dzoannna Mam tak samo po tym transferze. Niczym się nie przejmuj. A co do prolutex ja trzymam w pokoju. Panie w aptece nie kazały mi trzymać w lodówce.

No mnie kuuuuusi
Ale jeszcze dzis nieee
To NORMALNE??

Pytanie z innej beczki

Prolutex w temp pokojowej.
Ja po transferze tez nic nie czulam. Zupelnie. I nawet bedac w 6tc nic nie czulam. Dopiero ze 3tyg temu wjechaly nudnosci. I w sumie wolalabym dalej nic nie czuc [emoji14]

Nie wiem co robić dalej czemu nie ma implantacji nic A nic... O Sydorze slyszalam i nie wiem czy się d9 niego jeszcze udać co to robić u Pasnik byłam nie ma na mni3 pomysłu intralipid nie pomógł i he0aryna 5 dni przed transferem też nic nie pomogło... nie wiem może inny będzie miałam inna wizję może jakieś sterydy nie wiem zmiana lekarza w klinice nic nie wiem
To jesli Pasnik nie ma pomyslu to mysle ze Sydor niewiele wiecej pomoze.
A robilas ten test era - receptywnosci endometrium?

reklama
Do góry