reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wydaje mi się, że albo już nie ma zastrzyku albo jest w minimalnej ilości, zastrzyk robiłam 15 lipca o 9.30. Ten co był 5 dni przed transferem to już to nie ma po tylu dniach, miałam tylko pół dawki.

Właśnie dziwi mnie ten estrofem bo na ogół miał wysoki. Teraz biorę 3x1, wydaje mi sie ze lekarz zwiekszy na 4x1.
@Vinszka A pamiętasz po jakim czasie Ci się podniósł?
Kochana a przypomnij mi estradiol przy pierwszej weryfikacji

reklama
Jeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...

I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.

Jeju nam nigdy w klinice po transferach nie kazali badać estradiolu, nie zmieniali dawek ani nic...

I generalnie ja jestem w skończonym 9tc i już praktycznie całkowicie zeszłam z estrofemu - zostala mi 1x1 tabletka przez jeszcze dosłownie 3 dni, także aż dziw, że niektóre kliniki do 17 tc przepisują.
@Kurcia powiem ci szczerze że u mnie w klinice to w ogóle nie każą robić przy crio estradiolu i progesteronu wczesniej niż bete czyli koło 10dpt. mi lekarz tylko mówił że moge zrobic razem z beta progesteron ale nie musze. ale wiem że właśnie tu dziewczyny mają to kontrolowane 3,6,9 dpt estradiol i progesteron. dlatego tez przynajmniej to zrobie. Aczkolwiek przy transferze progesterom miałam piękny mimo że się nie udał bo 53,6 ale estradiol 221,6 i to był 6dpt a 8dpt miałam progesteron 41,20 a estradiol 174,3.

także wiem że jesli teraz taki estradiol będzie to może być już po ptakach...

Mogę się podzielić mam 8 tabletek

Ps. Ja relanium brałam tylko 4 dni
kurcze sama nie wiem właśnie, Wiesz co może jednak skończe swoje dawki i dam sobie z nim spokój. Wtedy będę wiedzieć czy to relanium czy co się ze mną dzieje że taka senna chodzę. Ale dziekuje Ci bardzo. To i dak do 5 dpt wystarczy

reklama
@Cytrynka122 mam nadzieje że przyniesiesz szczęście bo 18 miałaś I weryfikacje bety estradiolu u progesteronu a ja i @Dzoannna transfer dziś ty II weryfikacja, a ja I weryfikacja. W czwartek ty III weryfikacja a ja II i widać żę u ciebie się udaje to mam nadzieje że u mnie też się uda :)

Do góry