reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Zrobiłam dziś bete 8 dpt 5 dniowego zarodka. Wyszło 1.2. Lekarz kazał zrobić najwcześniej 10 dpt. Jest w ogóle szansa czy to koniec? Powtarzać w sobotę czy to bez sensu?
Ja w 7dpt blastki mialam 2.2 powtorzylam dzis 9dpt i 0.9... Niestety. Dziewczyny takie wyniki to ciaze biochemiczne? Czy nawet nie?

reklama
@Pójdźka i ja na Twoim miejscu polaczylabym ktorys z Twoich pieknotek z tym 3.2.3 u mnie embriolog mowila ze wlasnie lekarze tak zalecaja zeby się nawzajem wspieraly do rozwoju. Ale to Wasza decyzja. Mi to juz powiedziala tuz przed transferem :)

Bardzo ładne masz te zarodki, szczególnie 4.1.1 i 3.1.1. Ja teraz mialam podawane 3.2.2 i 3.2.3 i na wizycie z embriologiem zapytalam czy zdazaja sie te z jedynkami i pani zazartowala ze w ksiazkach dla embriologow hehe ale zaraz dodala ze czasem takie dobre sa. A u Ciebie proszę az dwie pieknoty. :) ale ogolnie tak jak @Dzoannna pisala wszystkie zarodki maja potencjał, i embriolog to potwierdzila te z trojeczka na koncu po prostu nieco "slabsze"
To mnie podnioslyscie na duchu :) Dobrze ze chociaz z tym u mnie nie ma aż takiego problemu. A myślisz że tego słabszego lepiej połączyć z tym 4.1.1 czy z 3.1.1?

Bardzo ladne te zarodki:) nigdy nie mialam z 1 na koncu:(
Też się cieszę :) Tylko ja z tych, co to zawsze dziury w całym szukają. Zastanawiam się, kiedy coś pójdzie nie tak. Z lekarza jesteśmy zadowoleni, choć on z takich mało komunikatywnych. Pomimo złych wyników nasienia dał nam nadzieję, potem okazało się, że nasienie w dniu pick upu jest świetnej jakości. Śnieżynki czekają a ja zaraz zaczynam brać estrofem.

Bardzo ładne masz te zarodki, szczególnie 4.1.1 i 3.1.1. Ja teraz mialam podawane 3.2.2 i 3.2.3 i na wizycie z embriologiem zapytalam czy zdazaja sie te z jedynkami i pani zazartowala ze w ksiazkach dla embriologow hehe ale zaraz dodala ze czasem takie dobre sa. A u Ciebie proszę az dwie pieknoty. :) ale ogolnie tak jak @Dzoannna pisala wszystkie zarodki maja potencjał, i embriolog to potwierdzila te z trojeczka na koncu po prostu nieco "slabsze"
Serio? To ja z 5 blastek mam właśnie aż trzy z 1.1. [emoji4]

Oj... chyba faktycznie szykuje się u mnie duża rodzinka [emoji7]

reklama
Doradźcie proszę. Właśnie zadzwonił doktor, mamy 4 blastki, stwierdził, że bardzo dobrej jakości. Invicta klasyfikuje tylko cyframi, czy druga i trzecia cyfra odpowiada literom (A-1, B-2 itd.)? Mamy dwie klasy 422 i po jednej 421 i 411.
To jesteśmy na podobnym etapie:) :) Daj znać na kiedy będziesz miec wyznaczony transfer, to kciuki mocno potrzymam:)

Do góry