reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z początku było najgorzej i strasznie mi się w głowie krecilo a po tygodniu się wszystko uspokoilo :* a później znowu zaczęłam puchnac :D ja ogólnie te wszystkie leki źle znoszę ale czego się nie robi dla upragnionego malenstwa :) wszystko się przetrwa:)
Dokładnie:) czego się nie robi

reklama
Boże dziewczyny wchodzę teraz na forum a tu 30 powiadomień :) :) od rana już dawno tyle nie widziałm.
DZiewczyny na razie embriolog nie dzwoniła to znak że zarodzi się rozmroziły i żyją. ma nadzieje że już nie zadzwonią
Ciii [emoji23] ja tu przeżywam wasze transfery dziewczyny jakby to był mój. [emoji8]

A pabi nie jest jak encorton? Czyli steryd na NK? Bo ja też go brałam i na karcie zamiast nazwy pabi dexamethason miałam encorton.
To jest lek z tej samej grupy, steryd. Poziom NK miałam niski, choć mam Hashimoto. Immunolog po badaniach stwierdził że może być bez steryd, ale gin się uparl, bo niby zmniejsza zwloknienia po endometriozie czy coś takiego.

O tak, ja miałam w 3dpt 17 i luteina poszła w ruch (pod język i zwiekszona dowcipnie)
Estrofem miałam bliżej 1000 i też kazali mi zwiększyć na 3x2.
[emoji110][emoji110] A beta niech zostanie taka piękna do II weryfikacji. [emoji8]
super kochana, na spokojnie teraz przyrosty i zwiększ z lekarzem dawki progesteronu i trzymam dalej kciuki :)
Taki mój urok z tym progestereonem, czekam na kontakt od lekarza. Na pewno zwiększy dawki i zobaczymy może dojdzie prolutex albo Progesteron besins.
@Vinszka ja estrofem mam 2x1 zobaczymy czy to też mi zwiększy.
@Justyska13 Kolejne badanie w poniedziałek :)

Wiesz ja już nie wiem z czego to może wynikać. Staramy się i tyle.
Ja myślę, przynajmniej w moim przypadku, ze wplyw na to miało to staranie się z kalendarzem w ręku.. jak jakieś króliki co drugi dzień.. ja nigdy nie nalezalam do jakiś mocno temperamenrnych a teraz to juz w ogóle.. nie pamiętam kiedy sama mnie naszła ochota. Martwi mnie to, ale poki co nie mam zamiaru szukac jakiegos psychologa, seksuologa itd. bo i tak tyle tych wizyt i lekarzy na głowie.. mam nadzieję, że w koncu się uda i wtedy będę o tym myślała.

reklama
Do góry