Nic się nie stanie miało byćOd 1 tabletki mniej czy też więcej nic się stanie także spokojnie ☺
reklama
monikao777
Fanka BB :)
Dziewczyny mam nadzieję że coś doradzicie... Przypominam moja historie pierwsza ciąża 9tyg zarodek zatrzymany bez echa serca.. Potem rok po roku trzzy biochemy... Kir AA. Nk 22 po aktywacji 60. Ana dodatnie. Allo 6.7. Liczne próby na encortoniie nawet inseminacja plus wlew domaciczny z accofil i. Nic. Terraz podejście do in vitro. Dwa zarodki. Pierwszy podany całkiem zdrowy bo przedany pgs. Obstawa leków duphaston prolutex progesteron besins neoparin metypred wlew domaciczny z accofil plus zastrzyki pregna start kwas foliowy metylowany ovarin.... I zarodek ssie wogole nie zagniezdzil.... Dodatkowo jeszcze embryoglue.... Już brak mi sil co dalej i dlaczego zdrowy zarodek znów się wogole nie zagniezdzil..... Doradzicie coś.... Co. Robić... Miał ktoś tak duży problem z zagnieżdżaniem?
Witajcie dziewczyny! Zaczęłam Was czytać ok. 2 lata temu gdyż sama przechodziłam przez in vitro. Dzisiaj mój Cud kończy 5 miesięcy a ja robię porządki w apteczce. Oddam 1 opakowanie neoparinu, 2 opakowania luteiny podjęzykowej, op. Foliku 90 TAB, lutinus 18 TAB.
@Justyska13 widzę że się kochana bardzo stresujesz i naprawdę cię rozumiem :* ale ja mam gdzieś w sobie takie przeczucie że tobie się uda tym razem czekam z niecierpliwością na twoją pozytywną betę :*
jagodaaga
Justynka, głowa do góry. Co ma być to i tak będzie i nie ma tu znaczenia wiek lekarza zaciskam kciukasyyy!mocno uwierz w kropka!!!kochana ja nawet nie pytałam bo mój lekarz chyba wychodzi z założenia że ja jestem pacjentką a to on studiowała medycynę wiec mi nie mówi takich rzeczy, tylko jak widział moją minę że inny lekarz będzie robił mi transfer to od razu podbiegł do monitora i załącz pokazywać mi jakie jest moje endo. Tylko ja jakoś nie mogę tego drugiego lekarza haha wiem wiem nie powinnam tak na to patrzec, ale jakoś mam uraz do starych lekarzy ginekologów haha ale dobra nie to jest ważne
motylek24
Jak dobrze zrozumiałam to wcześniejsze ciaze były naturalne? Przyznam że nie rozumiem dlaczego było in vitro? Poniosłaś ogromne koszty. Szukaj po lekarzach z klinik niepłodności, uderzaj do najlepszych, konsultuj i szukaj przyczyny braku rozwoju ciąży. In vitro pomaga zajść w ciążę. Zakładam że badania genetyczne robiliście i u dr Paśnika już byłaś?Dziewczyny mam nadzieję że coś doradzicie... Przypominam moja historie pierwsza ciąża 9tyg zarodek zatrzymany bez echa serca.. Potem rok po roku trzzy biochemy... Kir AA. Nk 22 po aktywacji 60. Ana dodatnie. Allo 6.7. Liczne próby na encortoniie nawet inseminacja plus wlew domaciczny z accofil i. Nic. Terraz podejście do in vitro. Dwa zarodki. Pierwszy podany całkiem zdrowy bo przedany pgs. Obstawa leków duphaston prolutex progesteron besins neoparin metypred wlew domaciczny z accofil plus zastrzyki pregna start kwas foliowy metylowany ovarin.... I zarodek ssie wogole nie zagniezdzil.... Dodatkowo jeszcze embryoglue.... Już brak mi sil co dalej i dlaczego zdrowy zarodek znów się wogole nie zagniezdzil..... Doradzicie coś.... Co. Robić... Miał ktoś tak duży problem z zagnieżdżaniem?
Jest forum o poronieniach też na bb może tam zapytaj, zauważyłam że dziewczyny mają sporą wiedzę.
.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś z was ma może do odsprzedania estrofem 2mg?
Mogę oddać pozostałości w sumie w trzech rozpoczętych opakowaniach jest 33 tabletki, termin do 2020 r.Dziewczyny czy któraś z was ma może do odsprzedania estrofem 2mg?
reklama
Byłabym bardzo wdzięczna,dziękuję kochana.Mogę oddać pozostałości w sumie w trzech rozpoczętych opakowaniach jest 33 tabletki, termin do 2020 r.
Podziel się: