reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moi rodzice wiedza, ze sa problemy i zdecydowalismy sie na in vitro. Nie raz mowilam ile wydalismy na same badania. Do 2 inseminacji nam dolozyli- przyszli i po prostu dali pieniadze. Ale mimo wszystko nie ogarniaja,ze tyle to wszystko kosztuje. Jakby nie wiem, nie dociera do nich lub mysla,ze przesadzamy. A miesiac w miesiac odliczamy do wyplaty bo jak nam wypadna badania czy wizytu u lekarzy z dala od miejsca zamieszkania to potem kasy na koniec miesiaca brakuje. Nie zarabiamy duzo. Nie wspomne juz o nieplanowanych wydatkach typu dentysta czy okulista albo jak cos w aucie trzeba naprawic czy buty kupic.. i niby rozumumieja a jednak nie do konca.. ehh. No ale trzeba sobie jakos radzic.
Powiem tak - teraz jak już mam swoje szczęście to zapomniałam o tych dziesiątkach tysięcy co poszły na wszystko - wreszcie nam się pieniądze odkładają i oddycham spokojnie

@Marzycielka7 - Twój m@łż dobrze kombinuje. Ja od 3 m-ce wszędzie chodzę z pojemnikami z jedzonkiem ( odchudzam się ) na początku ludziska mnie zalowali " oj biedna" " oj co się dzieję" oj oj , a teraz przywykli - siorka się śmiej , że takich gości z własnym zarełkiem prosi więcej - nie trza się stresować " co kto lubi "

Normalnie zamiast torebki będę chodzić z torba termiczna na jedzonko [emoji16][emoji23][emoji23]

Boże pierwszy raz slu

Boże jak cudownie to słyszeć ! Pierwszy raz ! Endokrynolodzy zaczynają myśleć ! Jod jest na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o tarczyce. To przez jego niedobory są takie problemy z tarczycą. Tak trzymać ! :-) :)
A jaki bierzecie jod? Ja mialam przypisany Jodid ale nigdzie nie moge dostac a jest na recepte

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników kir bo ja kompletnie się na tym nie znam :(

Załączniki

• Screenshot_20190618-190935.jpg
    Screenshot_20190618-190935.jpg
    155,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry