Carenik
Fanka BB :)
Aaaa to faktycznie. Bez sensu. Trzymam wiec kciuki dalej [emoji7]Tydzień temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa to faktycznie. Bez sensu. Trzymam wiec kciuki dalej [emoji7]Tydzień temu
@Vinszka nie mam pojęcia w poniedziałek była 1700 a wczoraj 410. Dlatego dzisiaj też poszłam zrobić czy jakiś błąd się może nie wkradł. Ostatnio w klinice przez pomyłkę też nie moje wyniki były wgrane a po 15 minutach poprawili.Kochana [emoji33] co Ty mówisz? Jak to spadła?
Aaaa to faktycznie. Bez sensu. Trzymam wiec kciuki dalej [emoji7]
Boże, oby to była pomyłka, ale bardzo to nieprofesjonalne, tyle stresu można się najesc. Daj koniecznie znać, myślami jestem z Tobą i mocno zaciskam kciuki za okruszka.@Vinszka nie mam pojęcia w poniedziałek była 1700 a wczoraj 410. Dlatego dzisiaj też poszłam zrobić czy jakiś błąd się może nie wkradł. Ostatnio w klinice przez pomyłkę też nie moje wyniki były wgrane a po 15 minutach poprawili.
Maltańczyk mąż powiedział że jak się teraz nie uda to kupi mi psa a po za tym w czerwcu mamy 1 rocznicę ślubu
A ktory to dpt?? Jak Mialas 2 zarodki to moze jeden z nich obumarl dlatego spadek..@Aduś16 mi lekarz zlecił po 2 nie udanych transferach. Za 3 razem doszło do implantacja ale nie wiem czy coś z tego będzie. Robiłam wczoraj bete i spadła Dzisiaj też byłam na badaniu, czekam na wyniki.
No tak z 10 dni co najmniej. Ja bym sie nawet o 12 pokusila dla pewnosci .Narazie badałam progesteron to w środę był 7,53 ng/ mol
Wczoraj 15,20 ng/mol
I zobaczymy co dziś pokaże [emoji16]
Niech rośnie i juz nie spada a betę chyba po weekendzie zrobię co?
@Justi55 niech koszyczek jajeczek bedzie pełny i dorodny
@Blondasek85 mocne kciuki za przylot do bazy i zostanie tam 8,5 miesiaca ( @annemarie zwalnia brzuszek dla ciebie)
@annemarie pięknego spotkania z upragnionymi maluszkami [emoji813][emoji813]
No i za mnie tez @Justyska13 trzymakcie kciuki by jajca przetrwały i w niedziele by byla punkcja (jakies mam takie zle przeczucia z moimi jajcami)
No tak z 10 dni co najmniej. Ja bym sie nawet o 12 pokusila dla pewnosci .
Czy Ty juz po transferze ?Narazie badałam progesteron to w środę był 7,53 ng/ mol
Wczoraj 15,20 ng/mol
I zobaczymy co dziś pokaże [emoji16]
Niech rośnie i juz nie spada a betę chyba po weekendzie zrobię co?