reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć kobitki, jest obecnie któraś z Was na etapie procedury in vitro z komórką dawczyni?
Ja się bije z myslalami czy jest sens podejmować 3stymulacje, bo poprzednie 2skonczyly się słabymi tylko 2zarodkami i betą mniejszą niż 1...tyle kwesti jest do przemyślenia...

Laurka, wracasz do walki? ✊✊✊
Teraz chyba tylko @Agniecha1508 przygotowuje się do kd, @annemarie już w tym tygodniu przywita swoje Maleństwa z kd

@ilmenau a co u Ciebie kochana?

Dziękuję że pytasz. Moja księżniczka w czwartek będzie mieć już 4 tygodnie! Nawet nie wiem jak ten czas tak szybko leci. Powoli wyrasta mi z rozmiaru 56 i już niedługo przejdziemy na 62. I już przybrała prawie 1kg od wagi urodzeniowej, więc lubi sobie pojesc a co u ciebie i twojej modelki?

Dziewczyny jakie najlepsze naturalne sposoby na obniżenie komórek NK?czy to prawda że ananas może je jeszcze podnieść ?

Nie znam metod naturalnego obniżania poziomu NK, tylko steryd lub intralipid. Może dziewczyny mają większą wiedzę na ten temat i się wypowiedzą...

reklama
Problem z nasieniem to znaczy jakie parametry są słabe?
U nas była mała ilość rycerzyków. Dwa transfery udane i aktualnie taki 4,5 cm maluszek mieszka u mnie w brzuszku. Zobacz załącznik 972002
U mnie też ktoś taki zamieszkał - 4 cm. Usg z wczoraj:
972436

Już wiem dziewczyny skąd u mnie taki wysoki progesteron. Pisałam Wam, że progesteron mam 72, a wczesnej mialam 120, pomimo, że brałam 3. X 100 luteiny. Okazuje się, że w obu jajnikach mam ciałka żółte po przebytej owulacji (byłam po punkcji i pobraniu komórek) i one generują progesteron.

Tak @ilmenau mysle o powrocie do walki ale bije się z myślami czy zaryzykować 3stymulacje z nadzieję że przytrafić mi się historia @tina35 i ta 3stymulacja da mi więcej niż 1zarodek który przetrwa i da upragnioną ciążę czy iść za radą lekarza i od razu kd...

reklama
Do góry