reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak @ilmenau mysle o powrocie do walki ale bije się z myślami czy zaryzykować 3stymulacje z nadzieję że przytrafić mi się historia @tina35 i ta 3stymulacja da mi więcej niż 1zarodek który przetrwa i da upragnioną ciążę czy iść za radą lekarza i od razu kd...

Historia naszej Tiny daje nadzieję, że odpowiednio przeprowadzona stymulacja da takie dobre efekty. Z drugiej strony też pewnie nie chcesz pakować w siebie kolejnych leków jak nie wiadomo co z tego wyjdzie... Trudna decyzja przed tobą. Masz może możliwość konsultacji u jeszcze jakiegoś innego lekarza, żeby porównać opinie z twoim lekarzem prowadzącym?

reklama
Cudowny widok gratuluję ☺
Dziękuję :) W naturalnych staraniach czekaliśmy na ten widok prawie 5 lat, bo caly czas łudziłam się, że doświadczę może naturalnego cudu ;) Ale ja jestem z tych in-vitrovych najwyraźniej :D Lekarz stwierdził, że jestem bardzo płodna, skoro za każdym razem z in vitro zachodzę w ciążę i rodzę dzieci. Rozśmieszył mnie tym zdaniem - jestem tak płodna, że zawsze trafiam do kliniki leczenia niepłodności, gdy tylko chcę mieć dziecko ;)

Laurka, wracasz do walki? ✊✊✊
Teraz chyba tylko @Agniecha1508 przygotowuje się do kd, @annemarie już w tym tygodniu przywita swoje Maleństwa z kd

Dziękuję że pytasz. Moja księżniczka w czwartek będzie mieć już 4 tygodnie! Nawet nie wiem jak ten czas tak szybko leci. Powoli wyrasta mi z rozmiaru 56 i już niedługo przejdziemy na 62. I już przybrała prawie 1kg od wagi urodzeniowej, więc lubi sobie pojesc a co u ciebie i twojej modelki?

Nie znam metod naturalnego obniżania poziomu NK, tylko steryd lub intralipid. Może dziewczyny mają większą wiedzę na ten temat i się wypowiedzą...
Cieszę się Waszym szczęściem :) Moja modelka już ma prawie 6 kg a rozmiar nadal 62 dobry bo nóżki ma bardzo długie... Oj ten czas leci bardzo - u nas już 3,5 miesiąca! Kiedy to minęło? Rób dużo zdjęć i ciesz się każdym dniem razem mówię Ci... Bo czas ucieka nam a dzieci rosną jak na drożdżach...

reklama
Do góry