Pini88
Fanka BB :)
U mnie niestety ostatnio byl 35 progesteron wiec nie za wysokiJa tez do 12 tyg mam brać, chociarz schodzę już z niego od 6 tc, bo zawsze mam za wysoki w badaniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie niestety ostatnio byl 35 progesteron wiec nie za wysokiJa tez do 12 tyg mam brać, chociarz schodzę już z niego od 6 tc, bo zawsze mam za wysoki w badaniach.
Ja progesteron dopochwowo bralam do 35tc a przytylam 9kg. Wiec mysle ze az takiego znaczenia ten progesteron nie ma jesli chodzi o wage jak o wielkość brzuszkow.Kochane cieszcie sie z tych brzuszkow. Wszystko potem wraca do normy. Ja chciałam zeby szybko bylo widac mi brzuszek. Chcialam widzieć ze nam sie udało. Ze ten mały szkrab tam rośnie sobie. Nie ma nic piękniejszego jak ciążowy brzuszek!!! Teraz najważniejsze jest zdrowie tych brzdacow. Cieszcie sie tym czasem poki możecie.
Ja jutro 11+0 tj 12 tc, bo juz nie wiem jak oni to interpretujaI od tygodnia powoli schodze od jutra progesteron basins tylko wieczorem I lutinus dopichwowo raz rano raz wieczorem☺ To terax juz nasz organizm ssm wytwarza progesteron?Ja mam brac progesteron do 12tyg potem mam schodzic pomalu apetytu I zaxhcianek nie mam wsumie normalnie jem
U mnie niestety ostatnio byl 35 progesteron wiec nie za wysoki
Ja słyszałam, że progesteron łożysko produkuje od 13 tc, ale czy on wpływa na brzuch? Chyba nieeee u mnie tylko drobna fałdka jak widziałyście.Czy moj organizm zacznie produkowac progesteron Sam? Tam mi lekarz powiedzial
Kochana, ja zawsze wazyłam 54/55 kg przy wzroście 163 cm. We wrześniu tamtego roku poszłam na dietę dr dąbrowskiej (post daniela), aby uzdrowić swoje ciało i zajść w ciążę, bo wiele osób zaszło w ciąże po tym poście, a starali się latami. No niestety nie zaszłam naturalnie w ciążę po diecie, za to schudłam do 47 kg w 40 dni (bo tyle trwała dieta). Poleciało mi 7 kg. Tak dla ciekawostki i dla przyszłych mam, jedząc surowe warzywa i owoce przeszłam toksoplazmozę i cytomegalię, pomimo, że wszystko myłam (może powinnam sparzać?). W gruncie rzeczy dobrze, ze przeszlam to dziadostwo, bo teraz w ciąży jestem bezpieczna Przeszłam te dwa wirusy bezobjawowo, ale stąd wiem, że jedzone surowe warzywa i owoce byly przyczyną zarażenia, gdyż przed postem robiłam sobie bafania do inseminacji i wszystko było ujemne, a po poście 2 miesiące już dodatnie i wartości wskazywały na świeżą infekcję. Nie miałam styczności ani z kotami, ani z mięsem, bo go od lat nie jemSpokojnie
Ja w ciąży nie jestem a mam 166 cm i 70 kg wazę
Aż strach pomyśleć jaka ze mnie kluska będzie [emoji16][emoji16][emoji16]
A kiedyś było tak pieknie 52-55 kg[emoji20]
Musze dotrwac do 13 tygodniaJa słyszałam, że progesteron łożysko produkuje od 13 tc, ale czy on wpływa na brzuch? Chyba nieeee u mnie tylko drobna fałdka jak widziałyście.
U mnie ostatnio było 63 kg, ale nie ważyłam się jakieś 5 dni.
Masz w normie ciążowej i to jest najważniejsze Ja miałam 120, pozniej 101, a teraz 70. Sukcesywnie spadał po odejmowaniu leków. Nie wiem skad u mnie ten progesteron się bierze, ale też zawsze przed okresem mialam 35 (i ogromny bol piersi). W trakcie stymulacji znowu mialam wysoki, a powinien byc bardzo niski i stymulacja byla u mnie pod znakiem zapytania, bo hamował wzrost komórek.U mnie niestety ostatnio byl 35 progesteron wiec nie za wysoki